EEN ZIELIGE POGING VAN LINKS!

Webmaster: Radicaal linkse denkbeelden beheersen het establishment:  justitie, universiteiten en ook de (linkse) Wereldpers worden hiermee dagelijks gevoed.  De arrogante zelfoverschatting van links overheerst helaas nog steeds! Dit artikel is Elsevier-onwaardig!

Gerry van der List:

De strijd van paranoïde rechts tegen een politiek spookbeeld

Het scheldrepertoire van militant rechts blijft maar uitdijen. Zeker wie weleens in de krochten van internet afdaalt, is al een tijd vertrouwd met termen als ‘linksgekkies’, ‘wegkijkers’ en ‘deugmensen’. Betrekkelijk nieuw is ‘SJW’. Deze afkorting staat voor ‘Social Justice Warriors’ *). Het strijden voor sociale rechtvaardigheid lijkt een waardevolle bezigheid, maar rechtse polemisten denken daar anders over.

De laatste weken is er veel aandacht voor een nieuwe diskwalificatie: ‘cultuurmarxisme’. Het is een begrip dat al wat langer door het rechtse ondergrondse verzet wordt gebruikt. Maar het heeft een vlucht genomen doordat het Kamerlid Thierry Baudet het aan zijn verbale wapenarsenaal heeft toegevoegd.

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/09/de-strijd-van-paranoide-rechts-tegen-een-politiek-spookbeeld-103766w/

*) RP:  De Linkse term: SJW: “Social Justice Warriors” moet in feite zijn: SEW: ” Self Enrichment Warriors “!