De EU-dictatuur is hier: Europees Hof van Justitie zegt dat Brussel lidstaten mag DWINGEN nepasielzoekers op te nemen!

Dictator

Door Michael van der Galien 6 september 2017

Het einde van een onafhankelijk immigratiebeleid. Goed nieuws voor eurofiele, politiekcorrecte multiculturalisten:

De Europese Unie mag lidstaten dwingen asielzoekers op te nemen. Dat heeft het Europees Hof van Justitie bepaald. Het hof vindt dat de verdeling van asielzoekers over de EU een proportioneel middel is om Griekenland en Italië te helpen de migrantencrisis te verwerken.

Slowakije en Hongarije waren naar de rechter gestapt omdat ze het quotabeleid van de EU belachelijk vinden. Zij bepalen, vinden ze, zelf wel even wie er inkomt van buiten de EU. Dat gaat Brussel verder niets aan.

Dat klopt natuurlijk helemaal, maar helaas is de hele Europese kliek dictatoriaal tot op het bot. Als je naar het Europees Hof van Justitie stapt weet je van tevoren al dat het Hof Brussel gelijk gaat geven. Dat zijn twee handen op één buik, hoewel ze theoretisch onafhankelijk van elkaar zijn.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/09/de-eu-dictatuur-is-hier-europees-hof-van-justitie-zegt-dat-brussel-lidstaten-mag-dwingen-nepasielzoekers-op-te-nemen/

Lees ook: https://fenixx.org/2017/06/13/eu-dictatuur-begint-procedure-tegen-landen-die-weigeren-zich-te-laten-islamiseren/

Voor degenen die nog steeds denken dat wij in een Democratie leven hier de Definitie van een Dictatuur:

In de meeste dictaturen is er sprake van systematische onderdrukking van tegenstanders van het regime en andere andersdenkenden, bijvoorbeeld door ze gevangen te nemen of zelfs te (laten) vermoorden (Pim Fortuijn). Een onafhankelijke rechtspraak waarop men een beroep kan doen is misschien in theorie (nog) aanwezig maar in de praktijk is ze uitgeschakeld en ondergeschikt aan de wil van de dictator (Veroordeling Wilders). Een dictatuur wordt ook meestal geassocieerd met zelfverrijking (elite) en andere misstanden door de dictator en zijn getrouwen.

EU is extreem gevaarlijke opvolger totalitaire regimes uit 20e eeuw!
De EU: van buiten een schijndemocratie om de burgers zoet te houden, maar inwendig geen haar beter dan de fascistische dictaturen uit de vorige eeuw.

De bekende Britse anti-Brusselse Europarlementariër Nigel Farage zegt in een recent interview dat de Europese Unie de samenleving heeft gecorrumpeerd door politieke correctheid, oftewel door eenzijdig de macht voor zichzelf op te eisen om te bepalen wat goed en wat slecht is. Met behulp van het belastinggeld van de Europeanen is ‘Brussel’ er volgens hem op sluikse wijze in geslaagd de media te controleren en manipuleren en een schijnbeeld van een democratie te creëren, terwijl we in werkelijkheid in een wurgende Europese dictatuur terecht zijn gekomen.

https://sites.google.com/site/ncfaktueel/-eu-is-extreem-gevaarlijke-opvolger-totalitaire-regimes-uit-20e-eeuw