Zo wil Rutte III migratiestroom stuiten!

 Luchtkastelen

Dit is het meest zwakzinnige voorstel ooit!

De miljarden ‘ontwikkelingshulp’ zijn al decennialang nooit hiervoor gebruikt, maar grotendeels in de zakken van de corrupte machthebbers terecht gekomen. Deze zullen hiervoor alles beloven, maar het ‘nakomen’ van beloftes is voor hen een lachertje!
De migratiestroom kan alleen worden gestopt door de grenzen hermetisch af te sluiten! (Merkel blijft niet anders doen dan het tegenovergestelde!)
————————————————————————————————————————————————————————————————
De migratiestroom moet worden gestuit door middel van ontwikkelingshulp. Dat vinden de formerende partijen, VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Landen die niet meewerken aan het terugdringen van migratie, krijgen geen geld meer.

Dat heeft De Telegraaf begrepen van ‘ingewijden’. Ontwikkelingshulp moet de oorzaak van economische migratie wegnemen, vinden de formerende partijen. Ook willen ze de hulp aan ontwikkelingslanden gebruiken als middel om druk op de regeringen uit te oefenen. Als ontwikkelingslanden niet meewerken aan het terugsturen van migranten, wordt de geldkraan dichtgedraaid. Op die manier hopen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie economische migranten de pas af te snijden.

Investeren in onderwijs en handel. 
Er moet vooral worden geïnvesteerd in onderwijs in ontwikkelingslanden, en in versterking van de economie. De migratiestroom zal afnemen als de economische situatie in ontwikkelingslanden verbetert, is de gedachte. Mensen hebben dan minder reden om naar Europa te komen.

RP: Nederland is kampioen in ‘het dweilen met de kraan open’! En de EU, net als dit kabinet, in het bouwen van luchtkastelen! Zolang wij al hebben ervaren is er in 3e wereldlanden miljarden geïnvesteerd. Ze hebben schijnbaar nog nooit gehoord van het gezegde “water naar de zee dragen!”  De oprichting van een EU-noodfonds voor Afrika met ruim 1,87 miljard euro is dus bedoeld om Afrikanen weer perspectief te bieden zodat ze de oversteek niet hoeven te maken naar Europa. Over Waanvoorstellingen gesproken….

Bronnenhttp://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/08/zo-wil-het-kabinet-migratiestroom-afremmen-532402/

http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/517998/eu-en-afrika-komen-migratieactieplan-overeen.html