De Nederlandse Rechtsdwaling.

2016-12-09 11:12:37 SCHIPHOL – Rechters Elianne van Rens, Hendrik Steenhuis en Sijbrand Krans voorafgaand aan de uitspraak in het strafproces tegen Geert Wilders. ANP SANDER KONING

Een Rechtsdwaling is o.a. Een veroordeling ondanks afwezigheid van ALLE schuld van de beklaagde.

Op 19 maart 2014 achtte de Rechtbank Geert Wilders schuldig aan groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie vanwege zijn uitspraak ‘Minder Marokkanen” Het OM daagde Wilders voor de rechter op verdenking van groepsbelediging, discriminatie en het aanzetten tot haat. Volgens de aanklager heeft hij een volledige bevolkingsgroep gediskwalificeerd en waren zijn uitspraken onnodig grievend.

Het Openbaar Ministerie heeft een ernstige misrekening gemaakt, door een proces tegen de vrijheid van meningsuiting te starten. Dat zei advocaat Geert-Jan Knoops van Geert Wilders aan het begin van zijn pleidooi. Hij verwijt het OM dat het een karikatuur heeft gemaakt van de vrijheid van expressie.

Augustus 2017: CONCLUSIE: MINDER MAROKKANEN IS MINDER TERRORISME!

Een golf van aanslagen vindt plaats in Europa, met onderstaand bewijsmateriaal:
– Helft aanslagplegers heeft Marokkaanse achtergrond
– Bijna de helft van de jihadisten die aanslagen in Europa plegen hebben wortels in Marokko.

Verrassing (of toch niet): terrorist die gisteren in Finland twee mensen doodstak blijkt Marokkaan
– in Marokko zijn zeker vijfhonderd extremisten geronseld voor de jihad. Rabat schat zelfs dat er in Marokko ‘meer dan tweeduizend islamistische terroristen’ zijn, meldde de krant El Pazondag. Zeker zeshonderd Marokkanen zijn getraind in kampen van islamistische terreurgroepen in Afghanistan, Bosnin Tsjetsjeni. Van slechts tweehonderd weet de Marokkaanse geheime dienst waar zij verblijven kortom, vierhonderd als terrorist getrainde Marokkanen zijn zoek. Springplank Marokko. De terreurcellen daar verdienen geld met hasjhandel, mensensmokkel en gestolen auto’s; ze kennen de zuidelijke toegangsroutes naar Europa en zijn bereid tot zelfmoordaanslagen.

“Is het toeval dat de daders Marokkaanse wortels hadden?” vroeg de journalist me. “Nee, dat is geen toeval” liet ik noteren. “We willen zo graag geloven dat Marokkanen zich aanpassen aan onze cultuur. Maar ze zullen mede door hun geloof in de islam altijd verschillend blijven. Zolang we dat niet erkennen en niet benoemen zal dit soort geweld alleen maar toenemen”. Citaten uit:

https://www.volkskrant.nl/archief/marokko-een-springplank-voor-terroristen~a685804/

http://joostniemoller.nl/2017/08/waarom-marokkanen-terrorist-worden-en-nrc-afdrukt/

RP: De grote vraag is nu: Hebben wij een Rechtsstaat? Een rechtsstaat is een staat waarin vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor de burger heel belangrijk zijn. Bovendien geniet de burger bescherming van zijn rechten en vrijheden, tegen andere bevolkingsgroepen, medeburgers én tegen de overheid!