De voorspelbare zelfmoord van Europa.

“Werken” is een woord dat ze nooit hebben geleerd!

EU-kopstuk ziet dertig miljoen Afrikanen naar Europa komen.
Een stortvloed van Afrikaanse migranten dreigt naar Europa te komen, waarschuwt Antonio Tajani, de nieuwe voorzitter van het Europees Parlement. De Europese Unie moet direct ingrijpen.
In een interview met het Duitse dagblad Die Welt zegt Tajani dat terrorisme en migratie de belangrijkste uitdagingen zijn voor de Europese Unie (EU). Een militaire overwinning op Islamitische Staat (IS) is van vitaal belang. ‘IS wil terroristen als vluchteling naar Europa sturen,’ aldus Tajani. ‘Ze komen naar Europa via elke denkbare route.’

Begin maart waarschuwde de Duitse bondskanselier Angela Merkel ook al voor de ontwikkelingen in Afrika. Merkel pleit daarom voor een ‘marshall plan’, waarin de economische ontwikkeling van Afrika centraal staat. Met behulp van ontwikkelingsfondsen en investeringen uit de zakenwereld hoopt Merkel het onderwijs te verbeteren en de agrarische sector en ondernemerschap te stimuleren.

In Nederland is een West-Afrikaanse bende actief die het gemunt heeft op Range Rovers, Aston Martins en BMW’s. De luxe wagens worden na een ‘afkoelperiode’ via de haven van Antwerpen naar Ghana, Senegal, Nigeria en andere West-Afrikaanse landen verscheept.
http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/30-miljoen-afrikanen-kunnen-naar-europa-komen-481167/

Lees ook: http://orf.at/stories/2284652/2284653/

en: 
https://www.businessinsider.nl/waarom-buitenlandse-bendes-nederlandse-luxe-autos-stelen-maar-geen-teslas/