HET DOOR DE MEDIA VERZWEGEN SUCCES VAN TRUMP, PUNTSGEWIJS.

The right elected president

Door gastauteur Dr. Gert Jan Mulder

Ronald Reagan werd beschimpt door zijn tegenstanders als een tweederangs acteur, maar ging de geschiedenis in als een van de meest succesvolle presidenten die Amerika ooit gekend heeft.

Donald Trump was een succesvol ondernemer (totaal vermogen ruim USD 10 miljard), en voor velen in het establishment (deep state), de elite en vooral de media, een absolute nachtmerrie als president.
Donald Trump is geen politicus. Vooral daarom werd hij gekozen door de Amerikanen. Geen politicus, geen Hillary Clinton, geen omgekochte Washington insider (het vermogen van senatoren in DC groeit gemiddeld per jaar USD 1,6 miljoen). Donald Trump schakelde op onnavolgbare wijze zijn 15 concurrenten van de Republikeinse partij uit: één voor één!

De economie groeit 2,6% terwijl die tijdens Obama rond de 1% bleef dobberen. Het aantal banen is met 1 miljoen gegroeid sinds zijn aantreden.
Trump heeft de oerdomme omhelzing van de globalisering gestopt. Onbenullige open grenzen, slechte trade-deals voor Amerika, het onbeperkt toestaan dat de productie jouw land verlaat, terwijl je er weinig of niets voor terug krijgt (vooral in het geval van Mexico en China).
Het tekort op de Amerikaanse handelsbalans dat al sinds de zeventiger jaren exponentieel groeide moest worden omgebogen.
Deregulering: voor iedere nieuwe wet of reglementering moeten er twee worden geschrapt.
Het optimisme van de Amerikaanse ondernemer en consument is lang niet zo groot geweest. Kijk ook naar de beurzen. Als Trump zijn plannen t.a.v. belastinghervorming door het congres krijgt, zal de VS richting 6% groei BBP bewegen.

Lees hier wat Trump tot nu toe nóg meer heeft bereikt (wat geen enkele andere Amerikaanse president is gelukt):

http://joostniemoller.nl/2017/08/media-verzwegen-succes-trump-puntsgewijs/