Schokkende ontdekking over Wiet Bizar!

Amerikaanse wetenschappers hebben een schokkende ontdekking over Wiet gedaan!
Cannabis is op meerdere manieren gezond. Al jaren kom ik artikelen tegen over de krachtige werking van de cannabis plant, niet alleen vanwege zijn geestverruimende werking maar ook op medisch gebied en zelfs als grondstof voor kleding!

Toch heeft het even geduurd maar nu naar jaren geeft ook de Amerikaanse overheid toe dat cannabis meerdere voordelen heeft.
De Britse variant van de krant ‘’Metro’’ zegt: “Op de officiële website van het Amerikaanse KWF (Het National Cancer Institute ) is nu een extra pagina toegevoegd waarin wordt verduidelijkt dat cannabis en cannabinoïden toch echt kunnen helpen in de bestrijding tegen kanker.”

Cannabis is inmiddels in Amerika in meerdere staten legaal en zoals het er nu uitziet komen daar nog meer staten bij in de nabije toekomst. Het National Cancer Institute adviseert mensen met kanker aan om naast de normale behandeling van kanker cannabis te gebruiken, dit kan op meerdere manieren zoals:

– Roken
– Drinken
– Bakken in een cake
– Als spray innemen

Ook publiceerde het NCI de precieze voordelen van het gebruik van cannabis waaronder:

– Het blokkeert de celgroei van kankercellen
– Het werkt ontstekingsremmend
– Het blokkeert de de opname van voedingsstoffen voor tumoren
– Verzacht de spasmes bij patiënten met MS
– Houd uitzaaiing tegen

Op De website van het NCI wordt ook laten zien dat cannabis effectief de kankercellen dood bij muizen. Uit verschillende onderzoeken was dit al aangetoond maar nog niet eerder werd dit erkend door de Amerikaanse overheid.

Amerika windt geen doekjes om de ontdekking en er zijn dan nu ook al twee medicijnen op de markt waarin cannabis is verwerkt!

http://wtfbro.nl/amerikaanse-wetenschappers-hebben-een-schokkende-ontdekking-over-wiet-gedaan-bizar/

RP: Bedenk eens hoeveel miljoenen levens hiermee gered hadden kunnen worden! Bijna iedereen heeft in zijn familie- en/of kennissenkring wel iemand die aan kanker is gestorven! En dit had voorkomen kunnen worden als de Farmaceutische industrie (die hun vette winsten met hun ineffectieve medicijnen wilden genereren)  dit niet had tegengehouden!