Media: Vergeet Barcelona, snel terug naar Trump!

Dit soort Schandalige berichtgeving van de overheersende Linkse Media wordt steeds meer een ‘trend’! Alle islamitische misdaden/aanslagen worden door de media afgezwakt (je zou onderhand bijna zeggen ‘goedgepraat’!)

Lees dit:

Een Tweet van verslaggeefster van EenVandaag:

Simone Tukker is verslaggeefster van EenVandaag. Deze Tweet van haar vandaag bleef me bij. Het is zo typisch voor de mediaberichtgeving over moslimaanslagen: Het leven gaat weer gewoon verder. Mensen zijn enorm veerkrachtig. Kijk ook naar haar TL: Nieuwtjes uit Barcelona, rustig en feitelijk gebracht, geen woord over de achterliggende reden, de islam.

Stel je nu voor dat ze zo’n Tweet zou plaatsen na de aanslag in Charlottesville: Het leven gaat weer verder. Het was erg, maar dat was het dan weer. Ondenkbaar. Het zou gezien worden als een schoffering. Want de aanslagpleger was rechts.

Charlottesville wordt al dagen uitgemolken door de media, voornamelijk om verwijtende vingers naar Trump te richten. Waar het bij moslimaanslagen nooit over de achterliggende ideologie gaat, daar gaat het er hier alleen maar over.

De aanslag in Barcelona wordt zelfs zo onbelangrijk gemaakt, dat hij, serieus, in CNN werd benoemd als een copycat aanslag!

CNN’s Wolf Blitzer: #Barcelona attack ‘Copycat version of what happened in Charlottesville’

This is just appalling. pic.twitter.com/HgT8dezWb6
Die zou dus ook al weer te danken was aan Charlottesville: alles om Charlottesville nog dreigender te maken en daarmee Trump te bashen. Zelfs de voor iedereen zichtbaar meest onzinnige verklaringen als deze (golf van aanslagen met auto’s door moslims in Europa) mogen dit hogere ideologische doel dienen.

In de Nederlandse politiek zien we hetzelfde.
Rutte zegt dat we moeten blijven leven. Hij was kennelijk door zijn dooddoeners heen.

Wilders wil de Kamer bijeen, maar de Kamer vindt dat overdreven.
Het is tenslotte gewoon zomaar weer een moslimaanslag.

Nee, Charlottesville, dat is pas echt reden tot zorg! (Is het ook, daar niet van.)

http://joostniemoller.nl/2017/08/media-vergeet-barcelona-snel-terug-naar-trump/

RP: Het afwachten is nu wat er zal verschijnen als Nederland aan de beurt is!