Het huidige immigratiebeleid bedreigt de sociale vrede in Nederland!

RP: Niet alleen de sociale vrede maar ook de persoonlijke veiligheid van alle Nederlandse burgers!

‘Feitelijk is het migratiebeleid één grote daad van agressie van elite tegen laaggeschoolde burgers’

In het huidige vluchtelingendebat is in toenemende mate sprake van ongerustheid, angst, boosheid en agressie, met name van mensen aan de zogenaamde ‘onderkant’ van de samenleving. Een belangrijke verklaring hiervoor is dat de immigratie van de afgelopen decennia langzaam maar zeker de verzorgingsstaat vernietigt. Dit proces is nu zo ver voortgeschreden dat de sociale vrede in Nederland bedreigd wordt. Met dit stuk wil ik de urgentie van dit probleem naar voren brengen.

Werkelijke kosten veel hoger dan 100 duizend euro

Daarnaast becijferde het CPB de kosten voor de schatkist van de komst van één immigrant – afhankelijk van de leeftijd bij binnenkomst – op 50 duizend tot 100 duizend euro over de gehele verblijfsduur. Een politieke reactie op dit verontrustende CPB-rapport bleef echter uit, constateert hoofdauteur Hans Rodenburg in het Financieel Dagblad, het bleef ‘oorverdovend stil’.

http://politiek.tpo.nl/2016/03/25/huidige-immigratiebeleid-bedreigt-sociale-vrede-nederland/

dodelijke immigratie

Wij zullen Europa met geweld veroveren!

Wist u dat:

– Mesaanvallen de afgelopen jaren 1200% is toegenomen – het vermelden van afkomst van daders wordt zorgvuldig vermeden!

– Criminele asielzoekers zorgen voor maar liefst 800 incidenten in zes maanden tijd http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/criminele-asielzoekers-zorgen-voor-maar-liefst-800-incidenten-in-zes-maanden-tijd/

Een feit blijft dat voor het merendeel jonge criminele mannen ons land binnen kunnen komen. In de meeste gevallen ongecontroleerd , waarna zij kunnen onderduiken in de illegaliteit, bovendien nog geholpen door de overheid!

Maar met de recente terreur aanslagen, zoals wij die constant ‘gepleegd door verwarde mensen’ blijven noemen, is het afgelopen met de verdoezelende politiek, het onder het tapijt schuiven van deze gruweldaden.

https://www.blazingcatfur.ca/2016/04/05/the-muslim-migrant-invasion-and-the-collapse-of-europe/

Bekijk deze video’s. Onderstaande is slechts het topje van de ijsberg! Tientallen van dit soort beelden zijn reeds getoond!

Dit gebeurt er in Nederland als je tegen een groep zegt dat ze geen meisje moeten lastigvallen!

Bekijk ook deze video”Vader sprak jongens aan en bekocht dit met de dood!
https://wnl.tv/2017/08/11/jordy-bijna-tranen-gewoon-doodgeslagen/