AMSTERDAM ORGANISEERT DE ZELFISLAMISERING VAN BOVENAF

Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

Vorige week heb ik in een column op deze en enkele andere websites aangegeven dat Amsterdam bestuurlijk ‘dom, achterlijk en naïef’ is gebleken. Dat artikel was vooral gebaseerd op de ontdekking dat een ambtenaar van Marokkaanse origine banen uitdeelde in eigen kring en de nogal opzichtige voorkeur voor sympathisanten van de moslimbroederschap. Aan deze onverkwikkelijke zaak kan Amsterdam nu een nieuw hoofdstuk toevoegen.

Sinds de bewuste ambtenaar, rechtstreeks ‘adviserend’ aan burgemeester Van der Laan, op non-actief is gesteld, komen meer details rond deze klucht naar voren. ‘Saadia Ait-Talib kreeg als hoofd Radicalisering en Polarisatie van de gemeente Amsterdam concrete signalen over waar geronseld werd voor de jihad. Maar zij sloeg waarschuwingen in de wind, zeggen betrokkenen’ Aldus De Telegraaf. In weerwil van alle verhalen over ronselaars in bijvoorbeeld Oost en Geuzenveld, stelt de gemeente sinds mei 2015 dat ’de oorzaak van extremisme in toenemende mate buiten de religie ligt’. Dit is burgemeester Van der Laan ingefluisterd door Saadia, zeggen twee bronnen volgens De Telegraaf.

Amsterdamse Politie
Ook de Amsterdamse politie is tot in de haarvaten geïnfiltreerd door gezelschappen van vergelijkbare orde. Jaarlijks organiseert de Amsterdamse Hermandad de zogenaamde ‘iftar’ die in de moslimse religie de vastenperiode (ramadan) afsluit. Merkt u daarbij op dat deze ramadan-periode vooral gepaard gaat met rellen, vernielingen en treiteren, waar de politie al maanden van tevoren de inzet op afstemt. Dezelfde politie dus die daarna doodleuk de periode afsluit met een halal hapje en drankje, maar wel op uw kosten. Overigens is een alcoholvrij feestje te prefereren boven de zuipfestijnen die de Ondernemingsraad van de politie organiseerde, eveneens op uw kosten. Maar dat terzijde.

Lees hier verder: http://joostniemoller.nl/2017/08/amsterdam-organiseert-zelfislamisering-bovenaf/

RP: Dit wisten alle weldenkende mensen a lang! Ik heb hier al vanaf dag 1 voor gewaarschuwd, helaas is de kudde volgzame schapen te groot!