DE EU LAAT NU HAAR WARE GEZICHT ZIEN!

EUROPEES HOF: TERRORIST MAG NIET WORDEN UITGEZET! 

Een terrorist die wordt geacht in staat te zijn een aanslag te plegen in Duitsland, mag het land niet worden uitgezet. De man zit sinds maart vast en blijft voorlopig in Duitsland.

Dat besloot het Europese Hof voor de Rechten van de Mens woensdag. Het gaat om een 18-jarige man uit Dagestan, die naar Rusland zou worden uitgezet. Een Duits Hof gaf eerder groen licht voor de uitzetting, maar in beroep bij het Europees Hof hielden rechters de uitzetting tegen.

De Dagestaanse man zou aanhanger zijn van de terroristische organisatie Islamitische Staat. De Duitse veiligheidsdiensten arresteerden hem naar aanleiding van contact met IS-leden in Syrië. Daarnaast had de verdachte contact met een jihadist uit Essen, in Noordrijn-Westfalen.
Voor de verdachte komt de uitspraak net op tijd. De man stond op het punt te worden uitgezet en werd zelfs al vervoerd naar het vliegveld in Frankrijk toen de Duitse autoriteiten op de hoogte werden gesteld van de uitspraak. Het voertuig waarin de man zich bevond, ging weer terug naar zijn plek van bewaring.

De man zit sinds maart vast. Eind juli bepaalde het Federale Constitutionele Hof dat Duitsland het recht heeft burgers van andere landen uit te zetten, als het om terroristen gaat.
Het Europees Hof bepaalde woensdag echter dat de man toch niet mocht worden uitgezet.
Het betreft een voorlopige uitspraak: over enkele maanden komt het Hof met een officieel en definitief oordeel.

EU gaat strijd tegen terrorisme opvoeren 

De Raad van de Europese Unie heeft in 2005 een EU-strategie voor terrorismebestrijding aangenomen, met als doel het gezamenlijk bestrijden van terrorisme en het bieden van de best mogelijke bescherming aan haar burgers.

RP: Deze zgn. ‘strategie’ blijkt dus je reinste volksverlakkerij!
Iedereen weet onderhand dat het doel van de EU is om Europa te islamiseren, maar om terroristen binnen te halen en hen de hand boven het hoofd te houden is pure landverraad!

Bron: Elsevier.

Lees hier nog een bewijs: https://www.nrc.nl/nieuws/2014/12/17/europese-rechter-haal-hamas-van-lijst-terroristische-organisaties-a1420193