ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE!

ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE

Het is iedereen met een normaal verstand wel duidelijk: De opvang van kansloze immigranten kost veel geld!

De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft. Als ze dan vervolgens een status krijgen om in Nederland te mogen verblijven, volgen gezinsherenigingen, bijstandsuitkeringen en andere vergoedingen (soms wel 10.000 euro) voor de inrichting van hun woning. Een groot deel van hen die geen verblijfstatus krijgen, verdwijnen in de illegaliteit of shoppen in andere EU landen in dezelfde procedures.
De overheid wenst (of kan) geen inzage verschaffen hoeveel er jaarlijks wordt uitgegeven aan immigratie. Schattingen hierover kunnen wij wel vinden in diverse andere bronnen, waarbij de ramingen variëren tussen de 6 en 8 miljard euro per jaar!

De financiering hiervan komt onder andere uit de begrotingen van Ontwikkelingssamenwerking (ruim 880 miljoen) en die van Buitenlandse zaken (ruim 500 miljoen) en verder uit algemene middelen (!). Daarnaast is in Eurogroep verband (onder leiding van de onvolprezen PvdA landbouwingenieur Dijsselbloem) afgesproken dat de extra uitgaven die landen maken voor de opvang van immigranten (tijdelijk) niet worden meegenomen in de berekeningen van het financieringstekort (grens 3% van het BBP). De Eurogroep heeft zo een prachtige boekhoudtruc verzonnen.

immigratiekosten

Niet alleen krijgen de burgers er geen inzage in hoeveel het opvangen van immigranten (zogenaamde vluchtelingen) de burger kost, maar vervolgens verdoezelen ze de totale uitgaven hiervan voor de berekening van de overheidsfinanciën.

RP: Iedereen weet wie er uiteindelijk de overheidsschulden moet betalen!   

DOOR GASTAUTEUR DR. GERT JAN MULDER
http://joostniemoller.nl/2017/02/zo-verdoezelt-nederlandse-staat-kosten-immigratie

RP: En deze schandalige fraudepraktijken van onze staat blijven ongestraft!

Lees ook:
https://eunmask.wordpress.com/2016/07/03/het-verborgen-rapport-over-de-miljarden-kostende-immigranten/

———————————————-