Met een hoofddoek gemakkelijker een topbaan bij de Overheid?

Het betreffen vaak ‘pro-islamitische’ speciaal gecreëerde topbaantjes!

Fatima Elatik en Bernard Welten in de moskee

IS ER GEEN BAAN? NOU DAN CREËREN WIJ ER TOCH EEN!

Zoals het artikel over de (frauderende) Saadia Ait-Taleb, die de rechterhand was van burgemeester, al bewees, schijnt het gemakkelijker te zijn om een ‘al dan niet gecreëerde’ topbaan te krijgen als allochtoon bij de overheid en om zo hun geloofsgenoten te laten meeprofiteren !

Want ook Fatima Elatik is aangesteld voor zo’n “gecreëerde” topbaan Sinds 2015 is Fatima Elatik namelijk aangesteld als ‘programmadirecteur van het organisatie-ontwikkelprogramma Politie van iedereen’.

Syp Wynia tweette: “Elatik voor veel geld inhuren voor een functie die niet bestaat en haar merkwaardige ideeën nog honoreren ook: dat is de gekte.”

Het doet sterk denken aan het verzonnen baantje voor een andere haatlima door de PvdA, omdat, want … Ja, waarom eigenlijk ?
Zo verzon Job Cohen o.a. de functie ‘coördinator interculturele communicatie‘ om Jihad Alariachi een fors deel van ons belastinggeld op te laten strijken. Het enige wapenfeit van Jihad in die functie dat bekend geworden is, was toen ze al na 3,5 jaar reageerde op een ‘interculturele botsing’!

Carel Brendel:
Burgemeester Job Cohen stelde de programmamaakster per 1 januari 2009 aan als coördinator van de gemeentelijke afdeling ABC Interculturele Communicatie, onderdeel van de Bestuursdienst. Als coördinator wijst ze ambtenaren en voorlichters er op dat ze heel veel respect moeten hebben voor de wensen van zeer orthodoxe moslims, en zet ze burgers die er anders over denken weg als voorstanders van assimilatie.

Ook stelde Elatik als stadsdeelburgemeester een ‘projectleider vervreemding en polarisatie’ (ook een nieuwe nepfunctie) aan, in de persoon van Mohamed Azahaf.
Het was nogal opmerkelijk dat uitgerekend deze Azahaf door Elatik werd aangezocht – en nog wel voor deze functie. Hij had namelijk eerder zowel de terreuraanslagen van Al Qaida als de moord op Theo van Gogh toegejuicht.

Na de 11e september 2001 zei Azahaf op internet: ‘Ik gun de Amerikanen de straf van Allah, want dat is wat ze verdienen.’ En na de moord op Van Gogh op 2 november 2004 schreef Azahaf: ‘Joepie, wat ben ik vandaag vrolijk, nog twee te gaan’. Azahaf had graag gezien dat ook Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders waren vermoord. Want: ‘Uiteindelijk zullen alle vijanden van de islam vernietigd worden’. Deze man mocht van Elatik met geld van het stadsdeel campagne voeren tegen ‘verrechtsing’. Het geld kwam uit het potje ‘cohesie’.

Fubar

RP: Is de Politie in Nederland al lang geïslamiseerd? Bernard Welten (knielend in de moskee) kondigde, toen hij hoofdcommissaris was, aan dat hij een eventueel boerkaverbod zou weigeren te handhaven. Een hoofdcommissaris van politie die weigert de wet te handhaven, om de islam te dienen? Is dit geen bewijs genoeg?

Advertenties