Amsterdam schorst islamitische topvrouw wegens fraude!

Saadia a.-T

Rechterhand van burgemeester schoof klussen door naar geliefde (jongeren-imam)!

Een topvrouw van de afdeling deradicaliseren van de gemeente is op non-actief gesteld, wegens fraude met declaraties en het geven van een baantje aan een vriendje. Deze Saadia Ait-Taleb gaf eerder al schappelijke sommetjes geld aan Yassin El Forkani, de ‘jongerenimam’ die verdween nadat hij zichzelf iets teveel zou hebben toegestopt uit een islamiseringsstichting die de Emir van Koeweit in Amsterdam-West heeft zitten.

Al in mei 2013 was het voor ingevoerden (ondergetekende dus, told you so..) in het Amsterdams-islamitische subsidiewereldje duidelijk dat ‘radicaliseringsexpert’ Saadia a.-T. weleens een lucratief klusje doorschoof naar de door Koeweitse moslimbroeders betaalde jongerenimam Yassin el-Forkani. Vier jaar later zijn ze er bij de gemeente Amsterdam ook achter en is de vrouw op non-actief gezet. Ook onderzoekt het Openbaar Ministerie haar handel en wandel.

A.-T. was rechterhand van Amsterdamse burgemeester Van der Laan inzake Syriëgangers en radicalisering, financiële verantwoording hoefde zij zelden of nooit af te leggen en “de burgemeester vaart blind op haar kennis”, zegt een ingewijde tegen de Telegraaf. Zij zou onder meer aanzienlijke bedragen in opdrachten hebben uitbesteed aan een man met wie zij een relatie zou hebben.

http://nieuws.tpo.nl/2017/07/20/amsterdamse-radicaliseringsexpert-saadia-a-t-geschorst-om-vriendjespolitiek/

Dit is waarschijnlijk haar diploma: diploma

RP: “WE told you so”! Nederland blijft “de aard van het beestje” negeren!

Lees: Ook Fatima-Elatik verdient 144.000 euro per jaar! (Terwijl duizenden Nederlanders gebruik moeten maken van de voedselbank!)

https://fubar.mobi/2017/07/21/waar-heeft-fatima-elatik-haar-nieuwe-functie-aan-te-danken/