MASSALE IMPORT VAN BESMETTELIJKE ZIEKTES!

Dit is bewust verzwegen!

gevaar besmettelijke ziektes

Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes!
De afgelopen jaren heeft Duitsland meer dan een miljoen asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika toegelaten. Dat is in de Duitse maatschappij op verschillende manieren zichtbaar, maar zeker ook in het ziektebeeld van het land.

Een verontrustend bericht van onze oosterburen. Het land heeft sinds de vluchtelingencrisis uitbrak zo’n twee jaar geleden inmiddels meer dan een miljoen asielzoekers opgevangen. Die hebben niet alleen oorlogstrauma’s of dromen over rijkdom meegenomen, maar in sommige gevallen ook zeer agressieve en besmettelijke ziektes. Vooral tuberculosis-infecties zijn de afgelopen jaren veel vaker voorgekomen, zoals met deze man uit Yemen. (Deze man die in een kerk in Bünsdorf tussen januari en mei 2017 verbleef, besmette meer dan 50 Duitse kinderen met een zeer besmettelijke stam van tuberculose.
Deze man was frequent in contact geweest met kinderen, uit een kinderdagverblijf die in de kerk was gevestigd
).

Maar het is niet alleen tuberculosis (tbc), maar ook ziektes als waterpokken, syfilis, HIV, cholera en tyfus! Voor hepatitis B geldt zelfs dat de afgelopen drie jaar een toename van maar liefst 300% in het aantal infecties heeft plaatsgevonden. Onder de geïmporteerde ziektes ook ziektes waarvan Duitsland achtte ze reeds te hebben uitgeroeid, zoals schurft. Duitse Dokters waarschuwen er nu voor dat deze ziektes snel en correct geïdentificeerd moeten worden in ziekenhuizen, maar geven ook toe dat dit lastig kan zijn. (Met name de honderden illegalen hebben zich al tussen de bevolking van Europa verspreid!)

Wat dit voor de Nederlandse situatie betekent, is niet helder. Het lijkt statistisch gezien onmogelijk dat alle ongevaccineerde migranten naar Duitsland zouden zijn gegaan, terwijl de gevaccineerde asielzoekers dan in Nederland zouden zijn neergestreken.

RP: Nederland moet zich dus voorbereiden op een golf van gevaarlijke besmettelijke ziektes, die zich hier waarschijnlijk al hebben verspreid, omdat hiertegen geen maatregelen zijn genomen. (Weer een teken hoe achterlijk/gevaarlijk het establishment is!)

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/schokkend-nieuws-uit-duitsland-massa-immigratie-betekende-ook-massale-import-van-besmettelijke-ziektes/