Het gaat islam voor de wind in NL

islamisering.snel

Amsterdam 2017

door Syp Wynia

Rechters, politiefunctionarissen, schoolleiders en wethouders – overal waren kleine en grote autoriteiten de afgelopen maanden weer druk in de weer om het de islam in Nederland naar de zin te maken. De één wil moslimmeisjes met hoofddoek bij de politie, de ander beboet een school waar leerlingen niet op de schoolfoto stonden omdat ze vrij hadden vanwege het offerfeest, weer een ander past Pasen aan de islam aan en nog een ander subsidieert ouders die hun leerlingen naar salafistische koranles sturen. Ziedaar de #zelfislamisering van Nederland in 2017.

Lees mijn update hier [vrij toegankelijk]

RP: Lees hier hoe onze machthebbers meebuigen met de islam, zonder dat moslims daarom hebben gevraagd. Bekijk ook de enorme lijst van voorbeelden, met betrekking tot het omarmen, toegeven, aanpassen, pamperen, assimileren, propageren, wegkijken, etc. van de islam en dus alles wat tegen onze eigen tradities, normen en waarden en zelfs onze wetten, indruist, en waar de Nederlandse burgers worden gedwongen zich ook hieraan te houden!

In 2007 en 2015 schreef ik voor weekblad Elsevier al historische overzichten van de Nederlandse islamisering (dan wel zelfislamisering).
Hier de versie uit 2015

Lees hier verder:
http://www.sypwynia.nl/het-gaat-islam-voor-de-wind-in-nl/

Advertenties