De strategie van de Fake Media:

Sinds de overwinning van Trump is er een zielig stukje paniek in de gevestigde media gekomen. In de VS zijn zieltogende ‘nieuws’ zenders als CNN in continue campagmemood tegen Trump geraakt, wellustig op zoek naar fake schandaaltjes op basis van vage ‘bronnen’ uit de geheime diensten. Geholpen door ‘kwaliteitskranten’ als The Washington Post en The New York Times, de klassieke schildwachten van The Deep State.

In Nederland is er een niet aflatende agressie ontstaan tegen wat gezien wordt als de woordvoerders van een groeiend ongenoegen ten aanzien van de multiculturele samenleving en de massamigratie. Met name de Volkskrant en NRC Handelsblad zijn in die kramp geraakt met een onuitputtelijke stroom valse beschuldigingen met kernwoorden als ‘racist’, ‘complotdenkers’, ‘extreemrechts’ enzovoort. Woorden die op de keeper genomen geen enkele inhoudelijke betekenis hebben, maar die werken als uitsluitingsmechanismen, bedoeld om de ‘woordvoerders’ los te weken van de massa die met de rug naar de bestuurselite is gaan staan. Zonder die ‘woordvoerders’, zo is kennelijk de strategische gedachte, is de massa weer even amorf en ongevaarlijk als voorheen.

Vandaar de leeghoofdige aanvallen op Thierry Baudet (nu nummer één target), Geert Wilders (all time target), Wierd Duk (eigenzinnig onderdeel van de zittende media en daarom gevaarlijk), Theodor Holman (idem, maar ook weer anders) en ondergetekende. Ook de aanvallen op website GeenStijl staan in dat kader.

Joost Niemöller
De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland.
http://joostniemoller.nl/2017/07/mediastrategie-ongenoegen-nederland-interview/

RP: Valt het niemand op dat de linkse (fake) media de laatste decennia zich voortdurend als ‘de advocaat van de duivel’ opstelt, door met een beschuldigend vingertje, alle kritiek op niet-westerse immigranten en de islam als discriminatie, rascisme, en fascisme te labelen?

Wat is hiervan de onderliggende reden?
Waarom worden andersdenkenden door links consequent in de ‘foute’ hoek gedrukt? Het gaat zelfs zover dat: de Volkskrant een veroordeelde terrorist als extreem- rechts deskundige opvoerde!

De oorzaak hiervan is dat de linkse corporate media tegenwoordig deel uitmaken van het establishment!

Wat ze hierbij vergeten, zijn de sociale media, zoals Facebook en Twitter, waarin ook uitgebreid de waarheid (al dan niet met bijbehorende video’s) wordt gepubliceerd. Dit en de eigen ervaringen van de ‘gewone’ burger, is ook een van de redenen dat de journalistiek van de corporate media wordt gewantrouwd. (Elsevier daarentegen is een van de weinige uitzonderingen!)

De gewone burger geeft hiermee een sein dat men het vertrouwen in de media volkomen is kwijtgeraakt!

Advertenties