Merkel paait Rutte met uitnodiging G20. Zie hier het resultaat!

Rutte neemt vrijdag en zaterdag deel aan vier zittingen, over achtereenvolgens groei en handel, energie en klimaat, Afrika en migratie en digitalisering. Hij verzorgt zelfs een presentatie over gezondheidsbeleid. Alleen bij de eerste sessie, over terrorismebestrijding, zijn de twintig onder elkaar en zijn buitenstaanders niet welkom. Ook de ministers Bert Koenders van Buitenlandse Zaken en Jeroen Dijsselbloem van Financiën zijn er overigens bij in Hamburg, zo heeft Koenders vorige week aan de Kamer laten weten.

Rem Korteweg van Instituut Clingendael ziet goede redenen voor Merkel om Rutte erbij te willen hebben. Hij is niet alleen een goed vriendje, maar ook een van de langst zittende premiers in de EU. Nederland is verder een belangrijke handelspartner en voorstander van vrijhandel, die met ‘America First’-president Donald Trump meer dan ooit ter discussie staat in Hamburg.
https://fd.nl/economie-politiek/1209249/merkel-paait-rutte-met-uitnodiging-g20

Rellen in Hamburg tijdens demonstratie tegen G20-top
Een anti-G20-protestmars is donderdagavond in Hamburg op ongeregeldheden uitgelopen. De organisatie staakte de demonstratie omdat er met flessen en andere voorwerpen werd gegooid en de politie vroeg de omstanders om het gebied te verlaten. De meeste demonstranten zijn voorlopig echter niet van plan te vertrekken.

http://www.ad.nl/buitenland/rellen-in-hamburg-tijdens-demonstratie-tegen-g20-top~a5210437/

https://fd.nl/economie-politiek/1209249/merkel-paait-rutte-met-uitnodiging-g20

Wat is de G20?
Hieronder 2 video’s, waarvan de laatste de daadwerkelijke reden van de elite (NWO) openbaart!

Leaders, including Britain's Prime Minister Theresa May (2nd row, 2nd L), pose for pictures during the G20 Summit in Hangzhou, Zhejiang province

Advertenties