‘Kankerhomo!’: jongen knock-out geslagen na vrolijk dansje

Het resultaat van Multicultureel Nederland!
De dader

Bruut geweld in een Amsterdamse supermarkt. Een lichtgetinte man kon een vrolijk dansje van een van de klanten niet zo waarderen en sloeg hem knock-out. Even daarvoor had hij zijn slachtoffer uitgescholden voor ‘kankerhomo’.

Bekijk hier de video: GeenStijl_ Video. _Man_ slaat _kankerhomo_ KO in supermarkt

De politie heeft woensdag heftige beelden vrijgegeven van een zware mishandeling in een filiaal van Albert Heijn aan de August Allebéplein in Amsterdam op 28 april dit jaar.

Op de lokale stadszender AT5 is te zien hoe twee jongens samen boodschappen doen. Een van hen doet een dansje tussen de schappen. Een lichtgetinte klant die er vlak achter loopt, maakt daarover een afkeurende opmerking.

Daarop ontstaat een woordenwisseling waarna de dansende jongen voor ‘kankerhomo’ wordt uitgescholden. Die zegt daarop iets terug waarna hij knock-out tegen de grond wordt geslagen. De klap is zo ongelooflijk hard dat het slachtoffer een poosje buiten bewustzijn is.

Na de zware mishandeling riep de dader dat hij het slachtoffer of zijn moeder zal doodschieten. Op de beelden is te zien hoe de vriend van het slachtoffer met de dader worstelt. Het is op dat moment druk in de winkel, maar niemand voelt zich geroepen om in te grijpen.

Lees hier verder: Elsevier