Aleen Nitwitzen beschuldigen realisten van haatzaaien!

Deze beschuldiging krijgen veel realistische bloggers!
De meeste van mijn artikelen zijn gecheckt, niet alleen op waarheidsbevinding maar ook op juridisch gebied. (ik weet wat juridisch correct rapporteren is en wat ik wel of niet kan publiceren!)

Islamisering Europa.
Zoals ik in de aanhef van mijn blogs schreef, is deze trend in Europa niets nieuw voor mij, omdat ikzelf heb ervaren hoe het is om jarenlang in een van de meest tolerante werelddelen te wonen, waar elke religie werd geaccepteerd. Totdat dat land werd geïslamiseerd en alle niet-islamitische groepen werden vervolgd (en sommigen zelfs gedood). Dit land staat nu bekend als het grootste islamitische continent ter wereld, terwijl het grootste deel van de oorspronkelijke bevolking niet-moslim was!!

De hele fase hiervan maak ik hier nu weer mee in Europa en ik kan je voorspellen dat wij over een paar decennia eveneens grotendeels geïslamiseerd zullen zijn. Alle voortekenen die ik waarneem en in dit blog heb beschreven zijn inmiddels óf ver gevorderd óf al gerealiseerd. Het is voor mij dus een déjà vu!

Ik ben ook aardig op de hoogte van de wetten van de islam, want die heb ik zelf ervaren, omdat die toen ook al werden toegepast, maar ook hier steeds meer zichtbaar zijn (zoals de enorme groei van moskeeën, invoering van islamitische feestdagen, kleding en voedsel en de invoering van de Sharia!)

Bovendien heb ik een prima relativeringsvermogen, mede gezien mijn multi-culturele ervaringen, de perceptuele constantie en de herkenbare voortekenen.

Dus beschuldig mij niet van intolerantie of haatzaaien, want de waarheid constateren en verkondigen op basis van feiten en persoonlijke ervaring is pure REALITEIT!

koloniseerd

P.S.: Ik raad u aan dit goed te lezen (dit is dichterbij dan u denkt):
https://www.alertgroepen.nl/2016/08/21/raad-van-europa-versterkt-islam-en-islamisering-in-europa-doelbewust/

http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/razendsnelle-islamisering-verandert-nederland.html

http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/profeet-michel-houellebecq-de-islamisering-van-europa-is-pas-net-begonnen/

http://politiek.tpo.nl/2016/09/20/europa-moet-zich-aanpassen-aan-islam/

I rest my case!
Realpredictor.