Asielzoekers oefenen online met homo-vragenlijst IND!

Europa, het meest goedgelovige (=domste) continent!

Vragenlijsten van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, waarmee de dienst probeert uit te vinden of asielzoekers homoseksueel zijn, circuleren massaal op internet. Hiermee oefenen asielzoekers om hun voorgewende homoseksualiteit geloofwaardiger te maken.

Dat meldt de Telegraaf. Een groot aantal asielzoekers beweert homoseksueel te zijn, om meer kans te maken op een verblijfsvergunning in Nederland. Nadat ze bij de eerste asielprocedure worden afgewezen, proberen ze in de reprise hun kansen te vergroten door voor te wenden lhbt´er (lesbienne, homoseksueel, biseksueel, transgender) te zijn.

Ook worden er via Facebookgroepen tips uitgewisseld hoe de IND het beste om de tuin te leiden is. Zo helpen asielzoekers elkaar om de procedure te doorlopen.
Volgens de Partij van de Arbeid, GroenLinks en de SP is de methode van de IND te hardvochtig. Asielzoekers zouden openlijk moeten praten over hun seksualiteit en over hun ‘coming out’. Dat vinden de partijen ongepast, omdat het in ‘hun cultuur erg ongebruikelijk is’

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/06/asielzoekers-vinden-homo-vragenlijst-ind-op-internet-515259/