Nederland trekt kar in gat financiering nu de VS uit Parijs zijn gestapt!

Nederland verdubbelt donatie tot 100.000 euro!

RP: Ach die domme Nederlandse burgers betalen wel voor de grootste sprookjes!!

De Nederlandse schapen blijven slapen! 

Europese landen gaan op initiatief van Nederland het financiële tekort aanzuiveren dat bij het VN-klimaatpanel IPCC ontstaat door de terugtrekking van de Verenigde Staten uit het akkoord van Parijs. Dat zegt demissionair staatssecretaris Sharon Dijksma van Milieu tegen de Volkskrant.

Dijksma verdubbelt daarom de Nederlandse bijdrage tot 100 duizend euro dit jaar en komend jaar (plus 50 duizend extra voor de 1,5 graad studie), en roept andere EU-lidstaten op hetzelfde te doen. Onder meer Duitsland heeft al toegezegd. Haar plan wordt maandag besproken op de Europese Raad in Luxemburg, waar de Europese reactie op de uittreding van de VS op de agenda staat.

Begin dit jaar sprong collega Liliane Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking bij toen Trump de Amerikaanse bijdrage schrapte aan ontwikkelingsclubs die abortus ondersteunen. Ze zegde 10 miljoen toe en begon een inzamelingsactie voor voorlichting over anticonceptie. Wil Dijksma ook even makkelijk scoren? ‘Nee, dit is oprechte bezorgdheid dat er grote gaten gaan vallen.’

Volkskrant

 RP: De door de kapitalisten verzonnen hoax over de opwarming van de aarde, wordt door de goedgelovigen als zoete koek geslikt, ondanks het feit dat wetenschappers hebben aangetoond dat het smelten van de ijskappen nooit is aangetoond.

Trump en Putin zijn de enige leiders (met hersens) die niet in deze sprookjes geloven. (Rusland heeft als grootste land ter wereld te maken met een groot aantal klimaatsoorten. Geen land dat zoveel verschil in temperatuur kent dan dit immense land dat zich uitstrekt over twee continenten: Azië en Europa. In de wintermaanden kunnen de thermometers dalen naar min vijftig graden Celsius)! 

 

 

 

 

Advertenties