DE VOLKSVERRADERS STAAN IN DE STARTBLOKKEN!

 

Voor de goede verstaander is het duidelijk dat de PvdA informateur Tjeenk Willink is aangestuurd om het opnieuw regeren met de PvdA mogelijk te maken. Dat gaat stapsgewijs.

-GroenLinks werd onmogelijk gemaakt.

-Tjeenk Willink nodigde partners VVD en CDA nog eens uit om de PVV uit te sluiten.

-De combinatie met ChristenUnie wordt afgesloten.

In de Kamer maakt PvdA fractievoorzitter Asscher duidelijk dat hij eerst wil dat de combinaties met GroenLinks en ChristenUnie helemaal worden uitgesloten. Dat is begrijpelijk. Hij weet dat de PvdA het minst zal stuiten op tegenwerking van CDA, VVD en D66. Maar zolang die partijen altijd nog een mogelijke andere optie achter de hand hebben, zal dit zijn machtspositie in de onderhandelingen verzwakken.

Uiteraard is het ook in het belang van de PvdA om de PVV echt helemaal, maar dan ook helemaal, ja echt definitief uit te sluiten, en dit te laten vastleggen op papier. PvdA-er Tjeenk Willink heeft aan die wens laten voldoen. RP: een duidelijke volksverraders-deal!

Als aan alle voorwaarden voldaan is, kan Asscher zijn PvdA eisen stellen en zal een partij die de verkiezingen verloren heeft op een wijze waarop in Nederland zelden verkiezingen verloren worden, toch weer aanschuiven bij de macht. Want dat is wat de PvdA wil. Deels via het kabinet. Deels om zo de bestuurslagen in het land veilig te stellen.

Het is een mooie illustratie van de theorie van Thierry Baudet.

Lees hier het hele artikel: http://joostniemoller.nl/2017/06/pvda-regeert-eigen-schaduw-heen-zo-werkt-partijkartel/

RP: En zo komen de ONGEKOZENEN aan de macht!