JARENLANG VLUCHTELINGEN ALS BOVENBUREN. LOGBOEK VAN WOEDENDE HUURDER.

RP: Hoezo Nederland niet geïslamiseerd? Wij moeten ons aan de zgn. vluchtelingen en hun a-sociaal gedrag aanpassen, niet zij aan ons!

Door Joost Niemöller
Na de klachten van een inwoner uit W. door extreme overlast vanwege vluchtelingen in de straat, kreeg ik veel reacties binnen via de sociale media met vergelijkbare verhalen. Vluchtelingen worden geplaatst in woonwijken met veel huurwoningen en de leefomgeving wordt onleefbaar. Iets waar de bestuurselite geen rekening mee hoeft te houden aangezien die in dure wijken met koopwoningen leven.

Een persoon in een flat in Naaldwijk, stuurde me de klachten toe zoals deze genoteerd zijn in het logboek van de woningbouwvereniging. De klachten duren al tweeënhalf jaar en worden veroorzaak door een gezin uit Eritrea dat er pal boven woont. Niets helpt. De geluidsoverlast en de stankoverlast blijft. Ik heb een selectie gemaakt van de klachten. Zo wordt leven in het eigen huis onmogelijk gemaakt.

Deze bewoner mailde ook:
Tientallen klachten van andere buren en meerdere keren politie aan de deur heeft niks geholpen. Vluchtelingenwerk en vitis en meditation alles is al langs geweest bij de bovenburen maar niks helpt. Er is in juli en december 2016 2 x een geluidsmeting geweest en dat gaf zware overlast aan. We zitten nu te wachten op een rechtszaak maar of dat helpt betwijfel ik.”

Lees hieronder delen uit het zeer uitvoerige en gedetailleerde logboek:
http://joostniemoller.nl/2017/06/jarenlang-vluchtelingen-als-bovenburen-logboek-woedende-huurder/

Advertenties