Nachtmerriekabinet in aantocht: VVD, CDA, D66 en GroenLinks praten tóch weer met elkaar

RP: Dit is EXACT waar zij op aan hebben gestuurd! Net zo lang in alle bochten wringen totdat zij hun eigen autoritair Kabinet samen kunnen stellen. Die zgn. onderhandelingen waren een farce!

Gisteren zocht Tjeenk Willink achter de schermen naar mogelijkheden om die gesprekken weer op gang te brengen, aldus de NOS. Vreemd genoeg deed hij dat niet in de Stadhouderskamer in de Tweede Kamer, maar in zijn eigen huis in Scheveningen. Zijn taak? Kijken of er toch nog de politieke wil was bij de betrokken partijleiders om de impasse te doorbreken.

Het lijkt er dus op dat die poging van de nieuwe informateur wel degelijk iets van effect teweeg heeft gebracht. En dat is een grote schande. Als er één partij vooral niet betrokken moet worden bij het landsbestuur dan is het GroenLinks wel, de partij van, voor en door linkse groengekkies (met bommen in hun werkkamer). GroenLinks wil ambitieuze en succesvolle mensen uitmelken, miljarden weggooien aan een niet-bestaand fenomeen (‘door mensen veroorzaakt klimaatverandering), en de nationale soevereiniteit volledig overhandigen aan het megalomane Brussel. En dat is dan een partij waar de VVD én het CDA eventueel wel zaken mee willen doen?

Dan nog liever terug naar de stembus. De kiezer heeft gesproken, ja, maar blijkbaar hebben we ons massaal vergist, als dit de enige reële mogelijkheid voor een meerderheidscoalitie is. Vraag ons dus gewoon nog eens om onze mening.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/nachtmerriekabinet-in-aantocht-vvd-cda-d66-en-groenlinks-praten-toch-weer-met-elkaar/

Advertenties