Jan Roos: onzinnig opengrenzenbeleid van GroenLinks is “suïcidaal”

De lijsttrekker van VNL (VoorNederland) heeft het he-le-maal gehad met de opengrenzen multicultuur-verheerlijkende groepies van Jesse Klaver. En terecht.

Judith Sargentini. U heeft vast nog nooit van haar gehoord (ik tot vandaag ook niet), maar mevrouw is blijbkaar europarlementariër voor GroenLinks. Net als haar partijgenoten is ze een gepassioneerd voorstander van onbeperkte immigratie. Want u weet, in de ogen van GroenLinksers is Nederland niet van Nederlanders, maar van iedereen.

Onlangs zette zij deze onzin op Twitter:

Daar kun je natuurlijk al bezwaar tegen aantekenen — wat een onzin dat al die mensen mishandeld zouden worden in Libië, dat is gewoon pertinente onzin — maar een dag later maakte mevrouw de GoedMensch het nog botter:

Knettergek, natuurlijk. Onze grenzen moeten “open zijn” omdat mensen irregulier “op bootjes” naar Europa komen? Wat is dat voor logica? Het betekent alleen maar dat ze heel graag naar Europa willen verhuizen. Leuk voor ze, maar dat verplicht ons op geen enkele manier dan ook om ze welkom te heten. Sterker nog, dat wel doen is volstrekt achterlijk. Wat als al die miljoenen Libiërs naar de EU komen? Moeten we ze dan allemaal maar binnenlaten? Als je dat doet is Nederland in no time een tweede Libië. Heel gek, maar op de één of andere manier zie ik dat totaal niet zitten.

Jan Roos, de lijsttrekker van VNL, denkt daar net zo over. In een korte tweet legt hij de vinger op de zere plek bij GroenLinks:

Dat is het natuurlijk precies. Als we doen wat GroenLinks wil — alle grenzen wagenwijd open, welkom iedereen! — kunnen we Nederland net zo goed meteen opheffen.

groen-links

GroenLinksers zullen dat ook begrijpen — ze zijn weliswaar ongelooflijk links, maar niet helemaal achterlijk. Dit betekent dat we alleen maar kunnen concluderen dat ze inderdaad willen dat Nederland als soevereine natiestaat ophoudt te bestaan. Het is hun doel om cultureel en politiek zelfmoord te plegen. Ze ‘houden’ niet van ons land, ze willen het opheffen. En wij moeten dat maar volkomen normaal vinden.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/jan-roos-haalt-uit-opengrenzenbeleid-van-groenlinks-is-suicidaal/

RP: Het lijkt er op dat wij worden geregeerd door hersenlozen!

Advertenties