Door aanzwellende demografische verandering dreigt de Europese bevolking vervangen te worden!

PVV-Nieuwsbrief voor Breitbart:

Massa-immigratie is de eerste belangrijke kwestie die we moeten aanpakken. Degenen die denken dat sinds 2015 het ergste achter ons ligt, hebben het fout.

De Afrikaanse bevolking zal tegen het eind van de eeuw verviervoudigen van de huidige 1 miljard mensen naar 4 miljard mensen. In de komende 30 jaar zal het aantal Afrikanen groeien met meer dan een miljard mensen. Dat is twee keer de bevolking van de gehele Europese Unie. In feite is Afrika’s huidige jaarlijkse groei van meer dan 30 miljoen mensen per jaar groter dan de bevolking van 22 van de 28 lidstaten van de EU.

De demografische druk wordt enorm groot. Een derde van de Afrikanen wil emigreren, en velen willen naar Europa komen. Vorig jaar kwamen er meer dan 180.000 mensen in gammele boten uit Libië. En dat is nog maar het begin. Volgens EU-commissaris Avramopoulos staan op dit moment 3 miljoen migranten klaar om naar Europa te komen. Hoeveel terroristen, verkrachters, ISIS-sympathisanten en bijstandstrekkers zitten daartussen?

Als West-Europa verder gaat met zijn huidige open-deurbeleid, wordt de bevolking van ons continent gewoon vervangen. De potentiële aankomst van eventueel 1 miljard Afrikanen zal de 700.000 miljoen inheemse Europeanen gewoon domineren. Bovendien zijn veel van de immigranten islamitisch, wat ons bij het tweede grote probleem brengt waarmee we geconfronteerd worden.

Het Pew Forum heeft onlangs aangetoond dat de wereld steeds islamitischer wordt. Tussen vandaag en 2060 groeit het aantal moslims wereldwijd met 70 procent. Dat is ruim twee keer sneller dan christenen, drie keer sneller dan hindoes, en bijna vijf keer sneller dan joden. In 2060 zal de islam bijna net zo veel aanhangers hebben als het christendom. En kort daarna wordt het waarschijnlijk het grootste geloofssysteem op aarde. Als we niets doen wordt de hele wereld een reusachtige islamitische staat. West-Europa zal een van de eerste dominostenen zijn die aan de uitbreiding van de islam ten prooi te valt. In verscheidene Europese landen groeien populaties alleen als gevolg van immigratie.
Als immigratie onbeperkt blijft, zullen we de Nederlandse islamitische bevolking zien groeien van 6% tot 31% tegen 2060!

http://www.breitbart.com/london/2017/06/02/wilders-europeans-danger-replaced/

Advertenties