Mission accomplished: formatie met GroenLinks afgebroken!

RP: Het werd ook hoog tijd dat men inziet dat Groen Link(s) niet mee mag regeren. Het is te gek voor woorden dat de PVV (de 2e grootste partij van Nederland) wordt geweerd en een pro-islamitische partij met de minste stemmen, hartelijk wordt verwelkomd!

De risico’s die verbonden zijn aan GroenLinks in de regering zijn enorm. Een partij die de grenzen wil openzetten voor ‘vluchtelingen’, neemt gewoon versnelde islamisering en terreuraanslagen op de koop toe. Wat het grootschalig ophalen van ‘vluchtelingen’ in het Midden-Oosten en Afrika voor de leefbaarheid en veiligheid van ons land gaat betekenen, laat zich raden.

GroenLinks heeft bovendien ook een verleden vol raakpunten met politieke criminaliteit en terrorisme. Wijnand Duyvendak, adviseur van Jesse Klaver, staat hier symbool voor. Hij is veroordeeld wegens inbraak en werd door slachtoffers beschuldigd van terreur. Die beschuldigingen waren zo ernstig dat hij in 2008 de Kamer moest verlaten, maar achter de schermen van de partij is hij dus nog volop actief. Afgezien hiervan blijven de risico’s die verbonden zijn aan GroenLinks in de regering enorm. 

Bovendien: een partij die leugens en bedrog niet schuwt (lees dit maar), hoort niet in het kabinet thuis!

http://cultuurondervuur.nu/mission-accomplished-formatie-groenlinks-afgebroken/