De laatste dagen van Europa?

Zeven jaar geleden: Donner zegt: Sharia in Nederland moet kunnen!

Vanaf het moment van de geopende grenzen met name in Europa t/m begin 2017 zijn door terroristische aanslagen al duizenden slachtoffers gevallen! Lees hier!

Beangstigende cijfers!
De meest beangstigende cijfers komen uit Europa. In landen zoals Groot Brittannië, Frankrijk, Italië en Duitsland zal de komende 20 jaar het aantal moslims in absolute aantallen enorm stijgen. In Zweden en Italië zal het aantal islamieten zich zelfs meer dan verdubbelen.
Kardinaal Angelo Bagnasco, president van de Italiaanse Episcopale Conferentie, waarschuwde dat Italië ‘langzaam demografische zelfmoord’ pleegt. ‘Dit zijn de laatste dagen van Europa,’ waarschuwde historicus Walter Laqueur. Een laag Europees geboortecijfer, gecombineerd met massale moslim immigratie en een vastbesloten islamistische minderheid veranderen de geboorteplek van de Westerse beschaving in een graf!

Over zeven jaar zal er geen enkele veilige plek meer in Europa te vinden zijn! Dankzij de enorme incompetentie en domheid van onze machthebbers en een slaafse Europese bevolking!

Eurabia201`7

Geniet van uw leven, nu het nog kan! De Europese Armageddon is nabij!

Realpredictor.