De arrogantie van Rutte!

– De VVD piekert er niet over om met de PVV te gaan onderhandelen over een nieuwe coalitie. Voorman Mark Rutte hield op zijn partijcongres de deur ferm in het slot.
Daarmee ging hij niet in op de eis die PVV-voorman Geert Wilders stelde in een exclusief interview met De Telegraaf, om toch samen te werken en zo een streng immigratiebeleid te realiseren. Rutte sloot Wilders in de campagne al uit en houdt daaraan vast. Wilders: „Ik ben ervan overtuigd dat wij ons land aan het verliezen zijn”, aldus Wilders.

De arrogante Rutte neemt wel degelijk afstand van miljoenen kiezers. En niet alleen de kiezers, ook andere partijen gaf hij er van langs. Zoals hier:

– De VVD-voorman plaatste Buma in het kamp van neezeggers, net zoals een ‘pruilende peuter’. Ook haalde hij uit naar D66 als “vermoeide en sombere partij”.

– En wat 50PLUS-leider Henk Krol betreft, die gaat helemaal niets voor ouderen doen, zegt Rutte: ‘Henk Krol is alleen bezig met Henk Krol.’

– Ook zijn verdediging van VVD-voorzitter Henry Keizer (Henry Keizer is integer en alle feiten liggen op tafel) is een teken van zijn hooghartigheid. De VVD is volgens hem onkreukbaar!

De arrogantie van Rutte en zijn VVD begint pijnlijk te worden. Dat de premier er op los liegt als de feiten hem niet uitkomen is sowieso al pijnlijk genoeg om te zien, maar het land lijkt er aan te wennen. Een slecht teken voor komende generaties regeerders – niet alleen voor wat hun gedrag betreft, maar ook dat de bevolking hen al op voorhand zal weigeren  te geloven, als er iets gaat worden beweerd. Dat kan alleen leiden tot grote ongelukken. Dat Rutte er vrijwel steeds mee weg komt is een zeer slecht signaal – te weinig parlementariërs roepen de premier in de Tweede Kamer op principiële gronden ter verantwoording over zijn gelieg.

HPdetijd schreef: “De grootste politieke partij van Nederland is een bedrijf geworden. Een efficiënt bedrijf met maar één product: de mening van de partijtop!”

RP: Deze man denkt dat hij ver verheven staat boven iedereen ! En dit soort noemt men een “Volksvertegenwoordiger”? Dankzij een arrogante premier en de autoritaire EU zal dit land steeds meer dictatoriaal worden!

Citaten bron: http://verenoflood.nu/politiek-is-arrogantie-paranoia-vvd-regeert/