De Haagse Formatie is een zinkend schip!

Ruim 2 maanden na de verkiezingen, hebben wij nog steeds GEEN kabinet!
De Eurofiele (linkse) partijen zijn met handen en voeten aan de EU ketens gebonden. De leugens en beloftes worden steeds meer zichtbaar en kunnen onderhand geen stand meer houden, zonder kleur te bekennen.
Een kabinet vormen met partijen die zich in eerste instantie al star aan hun (dictatoriale) standpunten houden en steeds meer ongeloofwaardig voorkomen, is praktisch onhaalbaar! Wilders (als 2e grootste partij) is al bij voorbaat uitgesloten. Hoezo democratie in Nederland?

Zoals Joost Niemöller schreef: “De Haagse chaos is compleet. Wilders wint!
Geen van de establishment partijen lijkt het aan te durven om in dit bij voorbaat lekke regeringsbootje te stappen. Schippers last een weekend ‘bedenktijd’ in, wat betekent: Nog meer achter de schermen, nog meer onduidelijkheid, nog meer vaagheid.” 

Ook schreef hij “De ervaren politicus Wilders moet dit alles op afstand hebben zien aankomen. Het is ook een simpel rekensommetje: Immigratie is het grote onderwerp. Geen van de partijen, behalve de PVV en Forum voor Democratie, is bereid tot structurele stappen. Bovendien werd Wilders al bij voorbaat uitgesloten. Door de tweede partij uit te sluiten, heeft Rutte zich in een doodlopende straat gemanoeuvreerd. De enige weg naar een gezond immigratiebeleid is de Zwitserse weg. VVD en CDA komen niet eens in de buurt van dit denken.”

En hij heeft volkomen gelijk! “De formatie-vorming is een chaos. (Ik noem het een Farce!). Geen van de establishment partijen lijkt het aan te durven om in dit bij voorbaat lekke regeringsbootje te stappen” 

Het lijkt op een pokerspel met deelnemers die valse kaarten achter de mouw houden! En DIT zooitje moet straks ons land regeren? Zelfs optimisme heeft een grens!

Realpredictor

Het hier artikel van Joost Niemöller: http://joostniemoller.nl/2017/05/haagse-chaos-compleet-wilders-wint/