Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

         Er hoeft geen derde Wereldoorlog te komen! Eurabia is al bezet!

Bron: https://fenixx.org/2017/05/11/moslims-mogen-legaal-verkrachten-in-europa/

Frankrijk, Zweden, Duitsland en andere Europese landen zijn op weg om verkrachting door immigranten te legaliseren omdat het “hun cultuur” is.

Hoe verbijsterend dit ook mag lijken, het recente aantal verkrachters dat zware straffen ontloopt suggereert dat er al een precedent in werking is om verkrachting door immigranten te decriminaliseren omdat ze de westerse wetten omtrent verkrachting ‘cultureel niet begrijpen’ en het woord NEE ook niet.

In het kort; verkrachtingen door immigranten worden gebagatelliseerd als ‘cultureel onbegrip’ en op die manier krijgen de slachtoffers nooit gerechtigheid, wat er in feite op neer komt dat legalisering van verkrachting eigenlijk al een feit is.

Bijvoorbeeld, een Duitse rechter ontsloeg onlangs een Turkse druksdealer van verkrachting ondanks dat die elk woord van het 23-jarige slachtoffer geloofde, omdat volgens de rechter wat het slachtoffer ‘als een verkrachting ervoer’, inclusief dat haar hoofd tussen twee bedpoten in geramd werd, in Turkije ‘cultureel’ gezien wordt als…

View original post 388 woorden meer

Advertenties