Ultradomme Zweedse rechtbank vertikt het om verkrachters het land uit te gooien!

Afgelopen januari filmden enkele idiote asielzoekers in Zweden een groepsverkrachting van een weerloos meisje. Ze zonden hun gruwelijke daad lachend uit op Facebook – live nog wel. Vandaag stonden ze voor de rechter, waarbij de vraag was of ze het land uit zouden worden geknikkerd of niet. En wat denk je? Soft Zweden oordeelde dat deze mafklappers gewoon in het land mogen blijven!

Wat voor straf verdien je als je met een paar maatjes een meisje tegen haar zin vasthoudt, haar verkracht en die gruwelijke daad ook nog eens filmt en op Facebook zet? Vraag het de meeste normale mensen, en een jarenlange gevangenisstraf zal de laagste sanctie zijn die je hoort. Uitzetten van dit walgelijke gespuis is een mooie tweede als het gaat om houders van dubbele paspoorten, zoals in dit geval.

Maar wat zeiden ze echter in Zweden? Nou, daar vonden ze het ook wel een beetje zielig voor het verkrachtingstuig zélf… en dus mochten deze heren gewoon lekker in het land blijven! Ja, echt:
De boodschap is dus duidelijk: ben je een asielzoeker met kwaad in de zin, ga dan naar Zweden! Daar pakken ze je niet aan, en mag je gewoon je criminele gang gaan. Ideaal voor belhamels uit Marokko of donderjagers uit Algerije!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/ultradomme-zweedse-rechtbank-vertikt-het-om-de-walgelijke-livestreamverkrachters-uit-te-zetten/