Stichting klaagt Frans Timmermans aan vanwege immigrantenstorm op Europa

Karskens heeft 100% gelijk! De verantwoordelijken voor deze  ongecontroleerde stroom van gelukzoekers is de EU!

De Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van journalist Arnold Karskens gaat aangifte doen tegen EU-vicevoorzitter Frans Timmermans voor nalatigheid bij de massale komst van immigranten naar Europa, dat sinds 2015 in een grotere versnelling is geraakt. Volgens de oorlogsjournalist is Timmermans politiek verantwoordelijk voor dit beleid. Een politieke keuze waarmee veel immigranten worden uitgenodigd op gammele bootjes te stappen om naar Europa te geraken en waardoor veel onder hen omkomen op de Middellandse Zee.

Via de website van de Stichting laat men weten hier al veel langer onderzoek naar te doen, met name waar het de twijfelachtige rol van de NGO’s en ook de verantwoordelijke politici betreft.

timmermans3

Timmermans

Langs verschillende wegen onderzoekt de stichting vanaf april 2015 of NGO’s als bijvoorbeeld Artsen Zonder Grenzen en of Europese organisaties als de Europese Commissie, met name vice-voorzitter Frans Timmermans, aangeklaagd kunnen worden voor schuldige nalatigheid de dood ten gevolge hebbende.

Bij Goedemorgen Nederland op NPO 1 gaf Arnold Karskens extra uitleg over de stappen die hij met zijn Stichting gaat ondernemen en de redenen hiervoor.

https://re-act.be/2017/04/04/video-stichting-klaagt-frans-timmermans-aan-vanwege-immigrantenstorm-op-europa/