‘Linkse politici zijn corrupt en willen niet het beste voor Nederland’

LINKSE.CORRUPT

Linkse politici willen meer buitenlanders in Nederland omdat ze corrupt zijn. Dat vindt althans Henk Silven (54) uit Volendam.

Silven was te gast bij WNL Opiniemakers in het kader van Kunnen we praten?’ een samenwerkingsproject van WNL met De Correspondent en het AD. WNL zendt een aantal interviews uit met kiezers die het vertrouwen in de politiek zijn kwijtgeraakt, waaronder Silven. Hij werd geïnterviewd door journalist Joris Luyendijk die hem bevroeg over zijn houding jegens politici.

‘Geen AOW, geen ziekenfonds: gevolg van open grenzen’

Silven beklaagde zich over het groeiende aantal buitenlanders in Nederland: “Uiteindelijk hebben we geen AOW meer, de ziektekosten zijn niet meer te betalen en dat is allemaal het gevolg van open grenzen in Europa.”

De Volendammer gaf aan dat politici hiertoe gemotiveerd waren omdat “ze allemaal bezig zijn met baantjescarrousel”. Vooral linkse partijen moesten het verduren.

Corruptie is de oorzaak
“Ik weet wel zeker dat D66 en GroenLinks niet het beste willen voor Nederland”, zei Silven. Reden? “Corruptie. Ik kan geen enkel economisch aspect bedenken waarom het beter zou zijn voor Nederland om het land nog voller gooien met laag- of niet-opgeleiden die in Nederland eigenlijk alleen terecht kunnen bij de steun.”

Luyendijk probeerde Silven te overtuigen dat buitenlandwoordvoerders van linkse partijen echt niet bezig waren “met hun volgende baantje”. Dit argument ging er bij Silven niet in. Vooral D66-leider Alexander Pechtold (overigens geen buitenland- of Europawoordvoerder) moest het verduren. “Alexander Pechtold heb ik nooit geen vertrouwen gehad, vind ik een gladjanus en daar blijf ik bij” zei Silven.

http://wnl.tv/2017/03/18/linkse-politici-corrupt-en-willen-beste-nederland/