DE GEEST IS UIT DE FLES!

NEDERLAND HEEFT ZICH VAN ZIJN SLECHTSTE KANT LATEN ZIEN, EN DAARBIJ BEDOEL IK DE BURGERS DIE WEER HEBBEN GEKOZEN VOOR DE GEVESTIGDE ELITE/ORDE.
HIERMEE IS DUS DUIDELIJK DAT NEDERLAND VERDER ZAL AFGLIJDEN NAAR HET KALIFAAT…..NAAR DE ISLAM….NAAR HEEL VEEL KOMENDE ELLENDE.
IK DACHT DAT ZWEDEN WEL HET VOORBEELD ZOU ZIJN VOOR DIT POLDERLAND OM DIT LAND NIET ALS KEIHARD VOORBEELD TE WILLEN VOLGEN.
ECHTER DOOR HET STEMGEDRAG, DE ELITE DIE BEURZEN BELANGRIJKER VINDEN DAN HET WELZIJN VAN DE NEDERLANDSE BURGERS, DE GEVESTIGDE ORDE DIE GEHEIME AFSPRAKEN MET ERDOGAN BELANGRIJKER VINDEN, HET VERDRAG VAN LISSABON, STRAATSBURG EN MAASTRICHT BELANGRIJKER VINDEN EN DAARMEE DE …….
OLIE IN RUIL VOOR HONDERDDUIZENDEN GELUKZOEKERS…….
DIE NU AL EEN LAND ALS ZWEDEN EEN MACHTELOZE NATIE MAKEN WAAR POLITIE EN LEGER GEEN INVLOED MEER OP HEBBEN, DE VERKRACHTINGEN AAN DE LOPENDE BAND PLAATSVINDEN, DE BEROVINGEN EN MOORDEN IN HOOG TEMPO ELKAAR OPVOLGEN, DAT ALLES DIENT VOOR NEDERLAND GEEN VOORBEELD.
HIERVOOR HEEFT OOK NEDERLAND VANDAAG GEKOZEN; VOOR ONBELEMMERDE TOEGANG VAN GELUKZOEKERS EN ZELFS JIHADISTEN DIE TERUGKEREN EN NIET TERUG GESTUURD MOGEN WORDEN.
32.000 JIHADISTEN STAAN KLAAR IN EUROPA OM AANSLAGEN TE PLEGEN.
TUSSENDOOR HOOR IK IEMAND VAN EEN PARTIJ ZEGGEN …EEN DROOM DIE WERKELIJKHEID IS GEWORDEN…..TERWIJL IK DIT SCHRIJF EN LUISTER NAAR DE LIFEUITZENDING VAN DE NEDERLANDSE VERKIEZINGSUITSLAGEN.
DEZE DROOM ZAL IN EEN TIJDSBESTEK VAN 5 A 10 JAAR BELANDEN IN EEN VERSCHRIKKELIJKE NACHTMERRIE.
FRANKRIJK IS HET DAGELIJKSE VOORBEELD VAN HELE WIJKEN WAAR DE POLITIE NIET MEER DURFT TE KOMEN, WAAR AL NO GO ZONES ZIJN, WAAR VROUWEN MOGEN VREZEN VOOR HET VROUW ZIJN, OMDAT ZE ZOWEL OVERDAG EN ZEKER IN DE AVOND BESPRONGEN WORDEN EN WORDEN VERKRACHT.
NEDERLANDSE VROUWEN MET DOCHTERS DIE NU PAS 1 OF 2 JAAR OUD ZIJN, U HEEFT OP DEZELFDE PARTIJEN GESTEMD ALS U AL EERDER DEED. U KUNT ER DUS ZEKER VAN ZIJN DAT UW DOCHTERS STRAKS DE KINDSBRUIDJES MOGEN ZIJN, DAT UW DOCHTERS DOOR UW STEMGEDRAG LEVENDE OBJECTEN ZIJN VOOR DE ISLAM EN MOSLIMS DIE ONGESTRAFT MOGEN AANRANDEN EN VERKRACHTEN. U KUNT ER ZEKER VAN ZIJN DAT DIT BEELD ZICH IN NEDERLAND GAAT VOLTREKKEN.
DE GROTE TOESTROOM VAN MOSLIMS ZAL DE OORSPRONKELIJKE NEDERLANDSE BURGERS VERDRINGEN, ZAL ONZE CULTUUR, ZOALS WIJ DIE AL EEN PAAR HONDERD JAAR KENNEN, VERNIETIGEN!
NEDERLAND HEEFT GESTEMD EN HEEFT VANDAAG GETEKEND VOOR ZIJN ONDERGANG.
NEDERLAND MIJN VADERLAND GAAT RAP TER ZIELE.
DE WINNAARS ZULLEN HIER STRAKS OP PROOSTEN EN DE KURKEN GAAN VAN DE FLES………….TEGELIJKERTIJD ZAL DE GEEST UIT DE FLES ZIJN.

Door: Guardiacivil, 15 maart 2017