WILDERS ZELFS GEWAARDEERD DOOR LINKS!

WILDERS.TOPPOLITICIS

Geert Wilders begrijpt veel beter dan links waar de Nederlandse woede zit, vindt oud-PvdA-leider Wouter Bos

Voormalig Partij van de Arbeid-leider Wouter Bos noemt de PVV-leider in een interview met de Vlaamse krant De Tijd “een uitstekende vertolker van het brede ongenoegen in Nederland”, die bovendien precies weet hoe het politieke systeem werkt.

Naast de lovende woorden voor Wilders, heeft Bos ook de nodige kritiek op zichzelf en de linkse partijen: “Zij hebben migratie en integratie altijd positief willen bekijken. Ze hebben laat beseft dat het ongelooflijk hard werken is om dat in goede banen te leiden. En dat het vaak verkeerd loopt.”

Succes in de politiek begint tegenwoordig bij empathie, betoogt Bos. Linkse politici zijn volgens hem bovendien te sterk gericht op beleid, terwijl Wilders “feilloos aanvoelt waar de boosheid zit”.

Linkse partijen kunnen zich bovendien nog maar moeilijk onderscheiden van rechtse partijen, stelt Bos: “Als linkse partijen voor vrijhandel zijn en tegen begrotingstekorten, blijft er heel weinig over om je te onderscheiden van rechtse partijen.”

https://www.businessinsider.nl/geert-wilders-begrijpt-veel-beter-dan-links-waar-de-nederlandse-woede-zit-vindt-oud-pvda-leider-wouter-bos/

Lees ook:
De PvdA heeft eindelijk door dat de echte ‘arbeider’ tegenwoordig op de PVV stemt
https://www.businessinsider.nl/de-pvda-heeft-eindelijk-door-dat-de-echte-arbeider-tegenwoordig-op-de-pvv-stemt/

Jort Kelder vindt dat Geert Wilders moet gaan regeren als hij de grootste wordt
https://www.businessinsider.nl/jort-kelder-vindt-dat-geert-wilders-moet-gaan-regeren-als-hij-de-grootste-wordt/https://www.businessinsider.nl/jort-kelder-vindt-dat-geert-wilders-moet-gaan-regeren-als-hij-de-grootste-wordt/