Stop de uitverkoop van Nederland!

Onze voorouders (oké, niet allemaal, maar toch) hebben Nederland vrij gemaakt door te vechten en de Duitsers de verkeerde kant op te sturen en niet door weg te vluchten. Nu krijgen vooral islamieten Nederland op een presenteerblaadje aangeboden. Onze voorouders draaien zich om in hun graf. De regering laat toe dat Nederland een mandaatgebied voor moslims wordt.

Dieptepunt daarbij is wel het steunen van het akkoord tussen de EU en Turkije over het indammen van de vluchtelingenstroom. Een akkoord dus met het Turkije van Erdoğan, die assimilatie en islamofobie een misdaad tegen de menselijkheid noemt en openlijk de islamisering van Europa nastreeft. Een akkoord met Turkije, dat een onbetrouwbaar en corrupt land is waar de mensenrechten niet tellen. Ondanks dat verdrag komen er nog altijd asielzoekers naar Nederland.

Moskeeën worden  overal gebouwd, ondanks protest van bewoners, want moslims zijn nu al de baas. Asielzoekers krijgen voorrang bij het uitdelen van een woning en krijgen duizenden euro’s om die in te richten. Bij veel Nederlanders komt de deurwaarder aan de deur om de inboedel weg te halen. De overheid geeft veel te gauw het Nederlandse staatsburgerschap aan asielzoekers. Op papier zijn sommige moslims Nederlander, maar echte Nederlanders worden ze natuurlijk nooit. De overheid heeft veel criminaliteit binnengehaald. In asielzoekerscentra wordt met messen gevochten op leven en dood

Over een aantal jaren bestaat Nederland niet meer.

EJBron

RP: Volk van Nederland, u kunt dit voorkomen door op 15 maart de juiste keuze te maken!