#Verkiezingen2017: gekochte journalisten en de linkse kerk

         Dit is inderdaad media-manipulatie! Mensen die hun beslissingen baseren op dit soort leugens trappen er altijd met open ogen in!

Lees ook dit: http://www.novini.nl/overheid-is-grootste-producent-nepnieuws/

medialies1

ReactNieuws

De buit is nog niet binnen of men is al bezig met het verdelen ervan. Er wordt hier en daar al gesproken over de mogelijke linkse regering, die écht een hele andere koers zou gaan varen. Al wijzen de peilingen erop dat er helemaal geen zetelmeerderheid zal ontstaan voor een links blok. Toch wordt het gretig door de journalisten doorheen de traditionele media gevoed en ze bewaken daarbij strikt de zaken wier onderhandelbaar zijn zoals ‘het gevaar Rusland’ en de ‘zielige vluchtelingen’. Nog 5 dagen tot aan de verkiezingsdag.

Het was en is nog nauwelijks onderdeel van de campagne, te weten het verhogen van de defensiebudgetten die bijna alle partijen voorstaan. Enkele partijen zien dit in relatie tot de ontwikkelingshulp en verrekenen dit hier dan mee. De discussie waarom we überhaupt meer geld naar defensie moeten overhevelen komt niet veel verder dan dooddoeners als ‘NAVO-verplichting’ of dreigingen als terrorisme of…

View original post 243 woorden meer