#Verkiezingen2017: Geweld tegen de PVV en immigratiepolitiek

         Het is toch gek voor woorden geworden! Dit zijn geen verkiezingsstunts meer maar het is pure terrorisme! Hoe meer immigranten, hoe gewelddadiger en onleefbaar Europa, en nu ook Nederland, wordt!

ReactNieuws

De lange Nederlandse traditie van intimideren en met geweld aanvallen van politieke tegenstanders openbaart zich dan ook nog ten volle in de laatste dagen van deze verkiezingsstrijd. Het is ook helemaal niet onverwacht dat de immigratiekritische oppositiepartij Partij voor de Vrijheid de klappen moet incasseren. De regeringspartijen VVD en PvdA, weten nog altijd vol te houden dat massale immigratie iets positief is voor het land. Nog 7 dagen tot aan de verkiezingsdag.

Geert Wilders wilde gisteren een bezoek brengen aan een dierenasiel in Zaandam, maar dit kon niet doorgaan. Reden hiervoor is de angst bij de mensen van het asiel voor mogelijke acties op de dag zelf of represailles later. Er was hen van tevoren duidelijk gemaakt dat extreemlinkse activisten dit evenement zouden komen verstoren.

Van een nog veel ernstigere aard is dat iemand het Kamerlid Fleur Agema van de partij, met kind en al probeerde aan te rijden. De…

View original post 193 woorden meer