STEMFRAUDE: Veel Nederlanders in het buitenland kunnen niet stemmen!

fraude1

Op 15 maart gaat ook u naar de stembus. Veel Nederlanders kunnen dat echter niet. Niet omdat ze gedetineerden zijn of zich te laat hebben aangemeld. Nee, eenvoudigweg, omdat de sinds 2012 al van verkiezingsfraude verdachte Kiesraadleden hun plicht aan de Nederlandse bevolking verzaken. *

Er zijn circa 70.000 Nederlanders, die vanuit het buitenland stemmen en zich daarvoor hebben geregistreerd.

Dat is aanzienlijk meer dan gebruikelijk. Vele onder hen, ik bijvoorbeeld, hebben wel bevestiging gekregen dat ze geregistreerd staan. En verder niets. Reageren? Per email of brief heeft geen zin. Er wordt niet gereageerd. Wilt u hen bellen, dan wens ik u veel succes met trotseren van het ontmoedigingsbeleid, waarmee u wordt geconfronteerd.

Zo heb ook ik talloze keren geprobeerd de Kiesraad in Den Haag te bellen.

Of u hoort ‘al onze medewerkers zijn in gesprek’, ‘Blijft u aan de lijn’, of ‘probeer het later nog een keer’. Of, de medewerkers trekken zodra ze me zat zijn, later op de dag, gewoon de telefoonstekker er uit. U kunt het zelf ook ervaren: bel gewoon 070 3534400 en stel vast, dat als u rond 9 uur belt, dan zijn ze in gesprek. Als het drie uur ’s middags nog een keer probeert, dan ligt de telefoon er naast.

Niet al die 70.000 mensen gaan hun stem natuurlijk geven aan een van de kandidaten namens de deelnemende oppositiepartijen. Maar dit aantal kiesgerechtigden dat van verkiezingsdeelname uitgesloten dreigt te worden, vertegenwoordigt wel een complete kamerzetel, die zo verloren gaat. Doelbewust?

Evenals ik worden velen uit het buitenland zelfs door de bestuursadviseurs van de gemeente Den Haag het bos ingestuurd. Dat scheelt natuurlijk ook weer in doelbewust ver-tellen van de uitslag na 19:00 uur op 15 maart 2017. 70.000 stembiljetten minder bespaart natuurlijk veel werk: niet nodig is om 70.000 stembiljetten bijvoorbeeld van een extra kruisje te voorzien, zodat deze ongeldig verklaard kunnen worden. Natuurlijk, zo moet de Nederlandse bevolking immers vooral blijven geloven, is er geen sprake van verkiezingsfraude, waaraan de de ambtenaren van de overheid hun medewerking verlenen. Ambtelijke molens malen nu eenmaal traag. Wederom, in dit geval, doelbewust, althans, vooral als ze menen dat kandidaten namens de gevestigde politieke orde, de zogenaamd politiek correcte kerk zoals Pim Fortuyn de gevestigde orde noemde, daarbij voordeel bij heeft.

De ambassademedewerkers melden, dat ze het vreemd vinden: zij hebben alles ontvangen, zo kreeg ik te horen. Wel hoorden van veel Nederlanders dezelfde klacht. Maar ze kunnen niets doen. Tuurlijk. Wij gaan niet over de verkiezingen, wij zijn van Buitenlandse Zaken, dat begrijpt u toch wel? zo werd me dringend te verstaan gegeven. De Kiesraad is een onafhankelijk orgaan, zo wilde ze me nog doen geloven. Belt u ze even. Die hebben vast een oplossing.

Ik vermoed, dat ik op 17 maart de stempas opeens in mijn brievenbus zal terugvinden, met daarbij een zogenaamde welgemeende excuusbrief voor de vertraging. Is dat geen sjoemelen? Alsof ze bedoelen dat de ambtenaren namens het ministerie o.l.v. momenteel Ronald Plasterk er niets aan kunnen doen dat ineens zoveel Nederlanders op 15 maart 2017 hun stem willen uitbrengen.

Dit is voor het eerst dat ik niet meer kan stemmen. Ik vind dat een grof schandaal. A bloody shame, zo zou Fortuyn roepen. Vooral, omdat een kortgeding via de medeplichtige rechtspraak de stempas van 70.000 Nederlanders niet alsnog op tijd door hen laat ontvangen. Uitsluiting van het (passieve) stemrecht. Is dat democratisch? Heet dit anno 2017 democratie? Welkom in de schijndemocratie, die Nederland is.

H. Numan.  https://ejbron.wordpress.com/