PEILINGFRAUDE, STEMFRAUDE?

Nu de verkiezingen steeds dichterbij komen, worden de peiling-uitslagen ineens sterk naar links geschoven! Dit is een strategie die al vaker door links wordt gebruikt om het volk te beïnvloeden!

Bekijk hier hoe links probeert om de peilingen vlak voorde verkiezingen, via allerlei linkse media te beïnvloeden!

http://nos.nl/artikel/2153537-peilingwijzer-pvv-lijkt-iets-weg-te-zakken.html

http://frontbencher.nl/waarom-pvv-aanhang-afhaakt/

Volk van Nederland, laat jullie niet misleiden (bedonderen) door de linkse leugenpers!

Al sinds half december doen zich geen grote verschuivingen voor.

peiling-muurvast

peiling2017

Alleen de PVV zakt na een periode van snelle stijging (na de verkiezing van Donald Trump en het proces tegen Geert Wilders) wat terug. Op dit moment is de PVV nog wel groter dan de VVD. De Hond verwacht dat er na de eerste debatten eind februari meer beweging komt in de peilingen. (RP: De door links gepubliceerde grote verschuivingen zijn echter dermate onwaarschijnlijk, dat iedere weldenkende doorheeft  dat dit weer een verkiezingsstunt is!)

Ook het uitsluiten van de PVV als mogelijke regeringspartner lijkt de VVD van Mark Rutte weinig extra stemmen op te leveren of te kosten. De Hond onderzocht met een vraag of de kiezers veel waarde hechten aan de uitspraak van Rutte. Op de stelling ’Als Rutte het goed uitkomt gaat hij toch met de PVV regeren’ antwoordde 71% van de ondervraagden bevestigend.

Net als de linkse megaleugen, waar het kabinet Wilders beschuldigde van “weglopen” https://eunmask.wordpress.com/2017/02/13/de-waarheid-onthuld-2012-cda-brak-bij-catshuis-niet-de-pvv/

Je moet je toch ernstig afvragen of dit gesjoemel straks ook met onze stemmen gaat plaatsvinden!

Lees ook: https://eunmask.wordpress.com/2017/02/16/de-nep-prognoses-van-links/

Realpredictor