De maat – met leugens- is vol!

government-lies1

Nog een paar weken voor de verkiezingen wordt je toch kotsmisselijk van politici die van alles beloven en hun sprookjes lijken wel een vertelling van de Efteling.

Kijk je nu naar de debatten op de televisie, dan val je toch van je stoel hoeveel leugens er worden verteld. Hebben politici nu echt een verstoord geheugen, of zijn het grote woord – criminelen die de boel belazeren.
Zoals een Lodewijk Asscher die pocht en gruwelijk opschept met het feit dat er 200.000 minder werkelozen zijn dankzij zijn inzet als Minister van de Afbraak.

Feitelijk heeft Asscher samen met de VVD de boel zwaar kapot bezuinigd, waardoor mensen noodgedwongen als zelfstandige aan de bak moesten om een boterham te hebben.
Een heertje Rutte die er supertrots op is dat er weer meer zelfstandigen in Nederland zijn en het zogenaamde ondernemersklimaat daardoor gegroeid is, is te danken aan het feit dat hij samen met Lodewijkje van de Afbraak, burgers massaal op straat zette.

Volgens heertje Rutte is de economie van Nederland explosief gestegen, uiteraard door het toedoen van dit super geweldige Kabinet. Nou de realiteit is heel anders en dat bevestigd dan ook de OESO. Lees dit maar eens en daarbij rekening houdende met het feit dat deze organisatie OESO bij voorbaat op de hand van de politiek is.
https://www.nrc.nl/…/oeso-nederlandse-economie-herstelt-tra…
Dus reden tot juichen is er helemaal niet. Politiek, maakt meer kapot dan je lief is.

En dan hebben we ook de heertjes Klavertje vier, Alex de veilingmeester en natuurlijk heertje Buma die veel van de voorstellen van het afbraak Kabinet VVD / PvdA hebben gesteund.
Weet U nog wie er allemaal voor het veranderen van de studiebeurs was???. Juist deze heren Klavertje, Alex en Buma, die de afbraak-kampioenen Rutte / Asscher steunden. Nu blijkt dat het toch niet zo ’n goed idee was en nu in de verkiezingstijd heeft men een overschot van een tekort aan geheugen.

Ook de gezondheidszorg is op een na de beste volgens dit Kabinet. Maar als we dit artikel weer eens tegen alle mooie praatjes zetten dan blijkt de gezondheidszorg niet de beste te zijn, maar is het sterftecijfer van met name van kanker is in Nederland schrikbarend.
http://kanker-actueel.nl/in-nederland-overlijden-elk-jaar-d…

Het zijn wederom leugens die onze politici vertellen en er goede sier tijdens de campagnes mee maken. Hopende dat ze met veel emotie en doordachte slogans u als kiezer op het verkeerde pad zetten.
Volgens het Kabinet en de pensioenfondsen moet de pensioenleeftijd verder omhoog.
https://www.nrc.nl/…/pensioenleeftijd-na-2021-verder-omhoog…

Maar waar is dat dan op gebaseerd, is de vraag. Tijdens een gesprek met een geriater – ( specialist ouderengeneeskunde in het ziekenhuis) – bleek dat er van een oplopende leeftijd niets van waar was, omdat uit de statistieken naar voren kwam, dat er juist een bedenkelijke en schrikbarende daling aan de gang was die men nog niet in kaart had gebracht hoe dat kwam. Daar waar voor iets van vier jaar geleden nog de levensverwachting rond de tachtig jaar lag, daar was die leeftijd in amper vier jaar terug gegaan naar zesenzeventig jaar.

Kijk ik naar mijn eigen situatie, waarin ik in amper twee jaar tijd bijna twintig mensen om me heen verloor, daar waren er maar drie van respectievelijk 72 – 73 en 75 jaar oud. De rest allemaal tussen de 57 en 65 jaar jong. Als men dat een reden vindt om dan de pensioenleeftijd te verhogen, is dat niet alleen gebaseerd op woord-crimineel gedrag en bewuste verkeerde informatie, maar ook ronduit nog eens ziekmakend.

Wanneer stopt dit politiek terrorisme van politici die willens en wetens de boel mooier voorstellen dan de harde feiten aantonen.
Stoppen wij massaal deze woord-criminelen die ons belazeren en op basis van sprookjes.

Als alternatief is het misschien eens een andere kant op te gaan en stemmen we massaal op PVV – VNL.
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het Forum van Democratie, omdat we met deze ploeg straks de kans krijgen op een Bindend Referendum en wij als burgers dan de mogelijkheid hebben om op elk moment en op elk discussie punt een – BINDENDE – stem af te kunnen geven.

Uiteindelijk zou het tot een partijloze samenleving kunnen komen en dat is iets waar ik naar uitzie. Laat de burger maar zelf bepalen wat we willen en a.u.b. geen Kamerleden uit de Tweede en Eerste Kamer meer die bepalen wat voor ons geschikt moet zijn.

Sjef Smeets,
http://www.ziekvandepolitiek.nl