Door de aanhoudende Islamitische groei en migratie is natuurbalans in gevaar gekomen!

islam-total

Door de aanhoudende Islamitische groei en migratie is natuurbalans in gevaar gekomen!

Een nieuw soort onconventioneel wapen in handen van moslims. Moslimleiders, zoals de Turkse dictator Erdogan, Koning Salman en koning Mohammed weten blijkbaar dat er betere strategische wapens bestaan om via migratie de bevolkingssamenstelling te veranderen voor politieke en militaire doeleinden.

Migratiestromingen worden gebruikt als een instrument van het buitenlands beleid om politieke meningsvorming te veranderen en de tegenstander op kosten te jagen.

Voor de Turkse dictator Erdogan is het van wezenlijk belang, met name als moslims snel het staatsburgerschap in andere landen kunnen verwerven en daarmee ook politieke rechten krijgen. Dubbele nationaliteit als middel (dubbel agent) om te stemmen.

Moslimleiders willen nog meer moslims op de aarde! Expansie, oorlog en migratie van moslims gaat onverminderd door. De aard van de oorlogsvoering is nu veranderd. De “migranten”, verbonden met hun herkomstland, zijn de oorlog geworden.

Enorme overbevolking die veroorzaakt is door de politieke ideologie van moslimlanden, is een grote bron voor de burgeroorlogen! De ideologie achter de Islam kent maar één houding: expanderen. De Marokkaanse bevolking expandeert van 17 Miljoen nu naar 46 miljoen (in hele Europa ca. 9 Miljoen Marokkanen) Men wil zijn uitstoot zo snel mogelijk kwijt! Als ze een keer weg zijn, willen ze ook niemand meer terugnemen! Turkije 80 Miljoen + in Europa ca. 13 miljoen!

Het gevaar is dat deze moslims nu met een nóg groter overschot, heel Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met miljoenen binnen. De islam produceert dus enorme overschotten jonge mannen die moeten migreren naar andere landen om islam te verspreiden…!

Victor Leman
https://vctleman.wordpress.com/

 

RP: Niet alleen de natuurbalans wordt verstoord, maar het construeren van (wereld)oorlogen wordt hierdoor sterk vergroot!