De aard van het beestje!

aard-beest

Ik denk dat de meeste realisten het vermengen van rassen (geciviliseerd met ongeciviliseerd) altijd zullen afwijzen! Niet omdat ze racisten zijn, want dit heeft niets te maken met de huidskleur van een volk of met achterstand in een land, maar met de onverenigbaarheid van bepaalde rassen uit niet-westerse landen vanwege hun levenswijze/cultuur, die (al dan niet a.g.v. hun religie/ideologie) nog steeds een barbaarse levensstijl hebben.

De Evolutie

Je zult je afvragen waarom er nu bij bepaalde groepen een stilstand in de evolutie van de mens is gekomen. Dit wordt, zo concludeert een gerenommeerde Britse geneticus. Professor Steve Jones van het University College in Londen veroorzaakt door het feit, dat de belangrijkste voorwaarden voor een evolutieproces niet meer aanwezig zijn in de menselijke samenleving.

Sinds het binnenlaten van miljoenen barbaarse immigranten uit niet-westerse landen is inmiddels bewezen dat de realisten gelijk hebben. Er zijn nog nooit zoveel verkrachtingen, aanrandingen (ook van kinderen), aanslagen/moorden, etc. gepleegd in de laatste decennia sinds de massa-immigratie van zgn. “vluchtelingen”
Naast hun onhygiënische gewoontes (gevaar voor de gezondheid), hun polygamie en hun analfabetisme, hun primitieve ‘automatische piloot’ handelingen, die maar zeer moeizaam of totaal niet kunnen worden gecultiveerd, is hun agressief- en barbaars gedrag aangeboren (de aard van het beestje) en het is onmogelijk om hun levenswijze, die met de paplepel is ingegoten,  binnen een paar decennia te beschaven!.

Degenen die dit nog steeds blijven ontkennen zijn uiteraard de linkse zelfverrijkers die de massa-immigratie uit niet-westerse landen als een kans zien om op de oude voet te kunnen doorgaan met graaien,  omdat deze nieuwe ongeciviliseerde generaties niet zullen protesteren, zolang zij hun dagelijks sneetje brood krijgen.

Maar ook heeft er schijnbaar binnen de westerse groepen een evolutie-stilstand plaatsgevonden, want die groepen laten zich, door de propaganda van de elite via de leugenmedia, zo gemakkelijk beïnvloeden, dat zij  blind zijn voor de realiteit. Vandaar dat ook zij, als een stel papegaaien,  de protesten van de realisten eveneens als ‘racisme en discriminatie’ bestempelen!

Realpredictor