Nog twee beveiligers Wilders geschorst!

beveiligers-wilders2

De situatie bij de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) van de politie blijkt ernstiger dan gedacht. Nog twee andere leden van de dienst zijn geschorst op verdenking van het plegen van strafbare feiten. Een van hen was volgens De Telegraaf de directe beveiliger van Geert Wilders.

Lees ook: Grote zorgen om Geert Wilders door politie-lek
http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2017/02/geert-wilders-loopt-groot-gevaar-door-politielek

Het zou volgens de krant gaan om de 39-jarige Anouar El M. Hij zou samen met zijn broer Omar in 2015 zijn geschorst in het kader van een zeer groot witwasonderzoek. De twee zouden volgens minister Blok van Veiligheid en Justitie financiële malversaties hebben gepleegd.

WOEDEND
Wilders zou woedend hebben gereageerd toen hij vrijdagochtend werd geïnformeerd over de schorsingen en het onderzoek. Eerder deze week werd agent Faris K., die omgevingsscans maakte voor de beveiliging van Wilders, gearresteerd omdat hij vertrouwelijke informatie zou hebben gedeeld met criminelen.

De PVV-voorman heeft besloten zijn campagneactiviteiten voorlopig op te schorten. In tweet zegt hij opnieuw geschrokken te zijn.

http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2017/02/nog-twee-beveiligers-wilders-geschorst

RP: Ondanks het feit dat Wilders is aangeklaagd voor zijn Marokkanen-uitspraak heeft hij toch Allochtone beveiligers in dienst. En zo zie je maar dat hij in de praktijk toch gelijk heeft gekregen!

enemy-friends