Jongens (18 en 19) mishandeld door grote groep op station Castricum

mishandeling3

Voorbeeld: Wen er maar aan want dit soort beelden zullen binnenkort heel gewoon zijn 

CASTRICUM Twee jongens (18 en 19) zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt toen ze op het station van Castricum werden geslagen door een groep van twintig tot dertig mannen. Nog vier andere mensen hebben aangifte gedaan van mishandeling.
De groep liep tussen 2.00 en 2.20 uur het perron op en begon daar met fietsen te gooien en lukraak op mensen in te slaan. Daarna stapten de mannen op de trein richting Alkmaar.

Neurologisch letsel

Het 18-jarige slachtoffer, een jongen uit Heiloo, liep een verbrijzelde neus op en moet worden geopereerd. Een 19-jarige jongen, ook uit Heiloo, kreeg ook klappen. Hij ligt nog in het ziekenhuis met neurologisch (hersen) letsel. Het is onbekend of hij blijvend letsel heeft opgelopen

Ook dit: http://www.nhnieuws.nl/nieuws/195686/mishandelde-castricummer-20-is-er-slecht-aan-toe

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27612139/__Jongens_mishandeld_Castricum__.html

Lees ook dit: Moeder van mishandelde jongen doet oproep via Facebook:

“Dit is een openbare mail aan iedereen op Facebook maar vooral aan alle bewoners van Castricum en omgeving!!
Afgelopen zondag nacht is mijn zoon zwaar mishandeld in het uitgaansgebied van Castricum. Dit met zeer ernstige gevolgen waardoor we voor zijn leven moesten vrezen! WEER EEN SLACHTOFFER VAN ZINLOOS GEWELD!!!!!!
Dit is een oproep aan alle moeders, partners, collega’s , vrienden wat dan ook van diegene die momenteel rondloopt met bezeerde handen, stukkende knokkels, whatever!!! Heeft diegene afgelopen nacht in Castricum gestapt, spreek hem erop aan! Doe je burgerplicht! Wij MOETEN deze dader vinden! Voordat volgend weekend een volgend jong leven naar de klote wordt geslagen!! Help ons hem vinden!! Alle informatie kun je ook melden bij de politie op 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000
Het registratienummer betreft PL1100-2016256805
ALSTBLIEFT HELP ONS!!!! EN ONZE SAMENLEVING!!!!
DELEN: HEEL GRAAG!!!”

http://castricum.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/21853/moeder-van-mishandelde-jongen-doet-oproep-op-facebook

RP:  Aan Nederland: Is DIT potverdorie de toekomst die jullie aan je kinderen willen geven?

castricum