Wilders geschokt over nieuws lekkende Marokkaanse agent!

bewaking

Een politiemedewerker van Marokkaanse afkomst die werkte bij de Dienst Bewaken en Beveiligen heeft volgens NRC Handelsblad vertrouwelijke informatie gelekt naar een Marokkaanse-Nederlandse misdaadclub. Geert Wilders, die door deze dienst wordt bewaakt, is woedend.

‘Als ik de dienst die mij moet beveiligen niet meer blind kan vertrouwen, kan ik niet meer functioneren. Dit is onacceptabel.’ tweette Wilders in de nacht van dinsdag op woensdag. Hij richtte zijn Twitterbericht aan premier Mark Rutte (VVD). Eerder tweette hij al ‘Mijn hemel’.

Vertrouwelijke opsporingsinformatie gelekt
De politiedienst (DBB) is verantwoordelijk voor de bewaking van de ernstig bedreigde Geert Wilders en leden van het Koninklijk Huis. Een ervaren Marokkaans-Nederlandse politieagent die bij deze dienst werkzaam was, wordt ervan verdacht zeer vertrouwelijke opsporingsinformatie te hebben gedeeld met leden van een misdaadorganisatie.

Omgevingsscans
De diender had als werk het verkennen van plekken waar zwaarbewaakte personen als Wilders op bezoek zouden komen. Hij moest daarvan zogenoemde ‘omgevingsscans’ maken. De verdachte ex-agent is maandag aangehouden en buiten functie gesteld.

Elvevier

RP: Tja, dit krijg je als je iedereen met een dubbele nationaliteit op belangrijke posten zet!  Lees ook dit: https://eunmask.wordpress.com/2017/02/21/regering-belooft-aanpak-criminaliteit/

Meer info: Lekkende agent werkte specifiek in team Wilders!