Achterlijk links wil moordenaars en verkrachters vrij toegang tot Nederland blijven geven

         Tja, Onvoorstelbaar dat het volk steeds voor dit soort achterlijke bestuurders blijft kiezen! Je zou bijna zeggen: “soort zoekt soort”!

De staatsomroep krijgt het altijd prima voor elkaar om mensen die er een eigen mening op nahouden weg te zetten als dom en achterlijk. Ze schamen zich er ook totaal niet voor om ongetrainde Nederlanders die toevallig de PVV als hun laatste redmiddel tegen de islamisering en de overname door Europa zien in een debat te koppelen aan een getrainde meester oplichter zoals Alexander Pechtold.

Maakt geen moer uit en het levert leuke televisie op waar de Nederland hatende elite onder het genot van een glas wijn en een zak chips van kan genieten. Nog fraaier wordt het wanneer je dan een discussie programma denkt te hebben waarbij je enkel en alleen huilallochtonen, mee jankende kansloze en Emile Roemer te gast hebt om onder andere te bespreken dat de Nederlandse regering geen paspoorten af mag pakken van jihadisten die op dit moment aan de zijde van de zelfbenoemde pedofielen en…

View original post 280 woorden meer