Felle kritiek op reddingsoperatie Middellandse Zee: ‘Missies zijn veerdienst geworden’

         Het woord “Vluchtelingen” is onderhand een hoax! Alles wijst er op dat de meesten de open grenzen gebruiken om 2 redenen: “Gratis geld” en de mogelijkheid tot “Aanslagen in Europa” !
De vele bewijzen spreken voor zich! En de landverraders blijven ze massaal binnen halen!       Vraagt niemand zich af “Waarom?”

De stroom migranten vanuit Libië naar Italië zal dit jaar niet wezenlijk afnemen. Europa moet zich voorbereiden op net zo’n recordaantal als in 2016, zegt directeur Leggeri van het Europese grensagentschap Frontex.

De hele linkse kliek, VVD, liegt dus als ze beweren dat hun Turkije-terreur-chantage-deal geholpen heeft. NOT.

Leggeri wees erop dat enkele jaren geleden de reddingsboten nog ver uit de Libische kust lagen. ‘Nu liggen ze bijna in de territoriale wateren van Libië.’ Als gevolg daarvan sturen smokkelaars de migranten vrijwel zonder water en voedsel en in totaal onzeewaardige rubberbootjes de zee op omdat ze weten dat de reddingsschepen een paar kilometer verderop liggen te wachten. ‘In 2015 waren er gemiddeld 100 migranten per bootje, vorig jaar 160. In bootjes die op geen enkele wijze een Italiaanse kust kunnen bereiken.’

WTF, in de OmVolkskrant >>

Minder reddingsboten inzetten is volgens Leggeri geen oplossing. ‘We willen mensenlevens redden, daartoe zijn…

View original post 343 woorden meer